Livestream Heracles Almelo - ADO Den Haag

Livestream Heracles Almelo – ADO Den Haag

10 september 2020 Uit Door Sportredactie
[pj-news-ticker]

Gratis Live Eredivisievoetbal kijken!

Livestream Heracles Almelo – ADO Den Haag

ALMELO – Heracles Almelo en ADO Den Haag trappen zondagmiddag om 14.30 uur in Almelo af voor de eerste competitiewedstrijd in het eredivisie voetbalseizoen 2020/2021. Deze wedstrijd is live te zien via de gratis stream!

Vorig seizoen

Heracles Almelo draaide een prima voetbalseizoen. De ploeg uit Almelo behaalde in 26 gespeelde wedstrijden 36 punten en belande hiermee op de 8e plaats. ADO Den Haag had een slecht seizoen. De ploeg uit Den Haag eindigde net boven RKC Waalwijk op de voorlaatste plaats in de eredivisie. ADO kwam hiermee in grote degradatie problemen maar mocht van de KNVB, omdat de competitie in verband met de coronapandemie niet werd uitgespeeld, ook dit seizoen weer gewoon in de eredivisie spelen.

We verwachten zondagmiddag een mooie pot voetbal in Almelo. Beide ploegen zullen goed van start willen gaan en drie punten willen pakken. Dus ga er maar even lekker voor zitten en geniet van de wedstrijd tussen Heracles Almelo en ADO Den Haag. We wensen je veel kijkplezier!

Livestream Heracles Almelo – ADO Den Haag

Livestream Heracles Almelo - ADO Den Haag
SPORT IN GRONINGEN – Meestal kijken sportliefhebbers alle wedstrijden via een betaalde sportkanaal op tv. Echter lukt dit soms niet en is een goed alternatief de oplossing, ‘livestreams’. Dit zijn gratis online uitzendingen van onder anderen voetbalwedstrijden. Deze wedstrijden worden heel vaak door een gratis internet-streamer uitgezonden. De kwaliteit is soms iets minder dan dat je op de tv gewend bent, maar het is zeker goed alternatief.

(Let op: Sport in Groningen streamt de uitzendingen niet zelf maar plaatst slechts linkjes naar sites/pagina’s die de livebeelden wel streamen!)

Livestreams: Sportstream24.nl
Meer gratis livestreams!!
Volg ons ook op twitter