Livestream Heracles Almelo - PSV

Livestream Heracles Almelo – PSV

27 september 2020 0 Door Sportredactie
[pj-news-ticker]

Gratis Eredivisievoetbal kijken!

Livestream Heracles Almelo – PSV

ALMELO – Heracles Almelo en PSV trappen zondagmiddag om 16.45 uur in Almelo af voor de derde competitieronde in het eredivisie. Deze wedstrijd is live te zien via de gratis stream!

Vorige wedstrijd

Heracles Almelo kwam niet al te best uit de startblokken. De ploeg uit Almelo had een prima voorbereiding op het voetbalseizoen maar startte wat tegenvallend. Heracles heeft uit de eerste twee duels drie punten binnen weten te halen. PSV ging met twee overwinningen voortvarend van start. De Eindhovenaren hadden in de twee voorgaande wedstrijden wel wat geluk maar staan met zes uit twee in de top van de competitie.

We verwachten zondag aan het einde van de middag een mooi duel. Beide ploegen zullen voor de winst willen gaan en drie punten willen pakken. Dus ga er maar even lekker voor zitten en geniet van de wedstrijd tussen Heracles Almelo en PSV Eindhoven. We wensen je veel kijkplezier!

Livestream Heracles Almelo – PSV

Livestream Heracles Almelo - PSV
SPORT IN GRONINGEN – Meestal kijken sportliefhebbers alle wedstrijden via een betaalde sportkanaal op tv. Echter lukt dit soms niet en is een goed alternatief de oplossing, ‘livestreams’. Dit zijn gratis online uitzendingen van onder anderen voetbalwedstrijden. Deze wedstrijden worden heel vaak door een gratis internet-streamer uitgezonden. De kwaliteit is soms iets minder dan dat je op de tv gewend bent, maar het is zeker goed alternatief.

(Let op: Sport in Groningen streamt de uitzendingen niet zelf maar plaatst slechts linkjes naar sites/pagina’s die de livebeelden wel streamen!)

Livestreams: Sportstream24.nl
Meer gratis livestreams!!
Volg ons ook op twitter