Livestream Heracles Almelo vs PEC Zwolle

9 augustus 2020 Uit Door Sportredactie
[pj-news-ticker]

Livestream Heracles Almelo vs PEC Zwolle

ALMELO – Heracles Almelo en PEC Zwolle voetballen zondagmiddag 9 augustus in de FOX Sports Eredivisie Comeback vriendschappelijk tegen elkaar. De wedstrijd wordt om 16.45 uur gespeeld in Almelo en is rechtstreeks te zien op de betaalzender Fox Sport. Wil je deze wedstrijd gratis online kijken? Klik dan hier voor stream-tips en linkjes waar je gratis voetbal kan kijken!

Heracles uit Almelo zette het vorige voetbalseizoen een prima resultaat neer. De mannen uit Almelo wisten in 26 duels 36 punten te vergaren en eindigden op de achtste plaats in de eredivisie.
PEC Zwolle daarentegen behaalde in dezelfde competitie uit 26 wedstrijden slechts 26 punten. De club uit Zwolle kwam het hele seizoen niet lekker op gang wat uiteindelijk resulteerde in de vijftiende plaats.
Beide ploegen zijn aan elkaar gewaagd en zullen zondagmiddag een positieve uitslag op het scorebord willen zetten.

Wil je het hele FOX Sports Eredivisie Comeback programma bekijken? Klik dan op de volgende link! FOX Sports Eredivisie Comeback

Gratis livestream Eredivisie voetbal
SPORT IN GRONINGEN – Meestal kijken voetballiefhebbers alle wedstrijden via een betaalde sportkanaal op tv. Echter lukt dit soms niet en is een goed alternatief de oplossing, ‘livestreams’. Dit zijn gratis online uitzendingen van onder anderen voetbalwedstrijden. Deze wedstrijden worden heel vaak door een gratis internet-streamer uitgezonden. De kwaliteit is soms iets minder dan dat je op de tv gewend bent, maar het is zeker goed alternatief.

(Let op: Sport in Groningen streamt de uitzendingen niet zelf maar plaatst slechts linkjes naar sites/pagina’s die de livebeelden wel streamen!)

Livestreams: Sportstream24.nl
Meer gratis livestreams!!
Volg ons ook op twitter