Livestream Hexia Cyclocross Gullegem

Livestream Hexia Cyclocross Gullegem

2 januari 2021 Uit Door Sportredactie

– Veldrijden –

Livestream Hexia Cyclocross Gullegem

GULLEGEMZaterdagmiddag 2 januari gaat om 13.40 uur in Gullegem de Hexia Cyclocross Gullegem van start. Deze wedstrijd is live te zien via Telenet Play Sports, Eurosport, GCN en de gratis stream.

Programma

13.45 uur   Elite Dames (Telenet Play Sports, Eurosport, GCN en de gratis stream)

15.00 uur  Elte Heren + U23 (Telenet Play Sports, Eurosport, GCN en de gratis stream)

De Hexia Cyclocross Gullegem zal achter gesloten deuren georganiseerd worden omwille van de Covid-19 maatregelen. Voor de fans is het uiteraard jammer dat ze voorlopig niet ter plaatse kunnen supporteren, maar gelukkig kan alles live via Telenet Play Sports, Eurosport, GCN en de gratis stream!

Gratis Livestream!

Moeizame overwinning van AZ op FC Emmen
Gratis Livestream!

SPORT IN GRONINGEN – Meestal kijken sportliefhebbers alle wedstrijden via een betaalde sportkanaal op tv of internet. Een kostbare oplossing! Gelukkig is er een goed alternatief, namelijk een gratis ‘livestreams’. Via zo’n gratis livestream kan je met een internet verbinding op je pc, laptop, mobiele telefoon of je smart tv gratis sportwedstrijden kijken. Zo kan je bijvoorbeeld gratis kijken naar formule 1, 2 en 3 races, MotoGP, Eredivisie, Eerste Divisie, Champions League en Europa League voetbalwedstrijden, wielrennen, Veldrijden, Tennis, MXGP en MX2 Motocross maar natuurlijk ook heel veel andere sporten. De kwaliteit van de uitzendingen is meestal erg goed! Dus een prima gratis alternatief om naar sportwedstrijden te kijken! Nog meer sporten? Volg dan deze link!

(Let op: Sport in Groningen streamt de uitzendingen niet zelf maar plaatst slechts linkjes naar sites/pagina’s die de livebeelden wel streamen!)

Livestreams: Sportstream24.nl
Meer gratis livestreams!!
Volg ons ook op twitter

Share this...