Livestream Jong Ajax – Excelsior

26 september 2020 Uit Door Sportredactie
[pj-news-ticker]

Gratis Keuken Kampioen Divisie kijken!

Livestream Jong Ajax – Excelsior

AMSTERDAM – Jong Ajax en Excelsior trappen maandagavond om 18.45 uur in Amsterdam af voor de vijfde ronde in de Keuken Kampioen Divisie. Deze wedstrijd is live te zien via de gratis stream!

Wedstrijdinformatie

Jong Ajax is nog bezig om het juiste ritme te vinden. De Amsterdammers wisten uit de voorgaande vier wedstrijden slechts vier punten binnen te halen. Voor Jong Ajax een tegenvallende start dus. Tijd om de draad weer op te pakken. Excelsior uit Rotterdam ging beter van start. De Rotterdammers haalden uit de vier voorgaande duels zes punten. Een nette score dus.

We verwachten maandagavond om 18.45 uur een mooie pot voetbal in Amsterdam. Beide ploegen zullen wat punten willen verzamelen. Dus ga er maar even lekker voor zitten en geniet van de wedstrijd tussen Jong Ajax en Excelsior. We wensen je veel kijkplezier!

Livestream Jong Ajax – Excelsior

Livestream Jong Ajax - Excelsior
SPORT IN GRONINGEN – Meestal kijken sportliefhebbers alle wedstrijden via een betaalde sportkanaal op tv. Echter lukt dit soms niet en is een goed alternatief de oplossing, ‘livestreams’. Dit zijn gratis online uitzendingen van onder anderen voetbalwedstrijden. Deze wedstrijden worden heel vaak door een gratis internet-streamer uitgezonden. De kwaliteit is soms iets minder dan dat je op de tv gewend bent, maar het is zeker goed alternatief.

(Let op: Sport in Groningen streamt de uitzendingen niet zelf maar plaatst slechts linkjes naar sites/pagina’s die de livebeelden wel streamen!)

Livestreams: Sportstream24.nl
Meer gratis livestreams!!
Volg ons ook op twitter

Sportnieuws en gratis livestreams

Als sportliefhebber wil je natuurlijk altijd op de hoogte blijven van het laatste sportnieuws. Het laatste Eredivisie voetbal, Keuken Kampioen Divisie voetbal,  Formule 1. Wielrennen, Tennis en handbal nieuws kan je ook lezen via Sport in Nederland.

Sport nu live kijken? Check nu Sportstream24 en kijk gratis Eredivisie en Keuken Kampioen Divisie voetbal. Maar ook Formule 1 en wielrennen kan je hier gratis online kijken doormiddel van livestreaming! Check Sportstream24 nu!