Livestream Jong Ajax – Jong PSV

10 september 2020 Uit Door Sportredactie
[pj-news-ticker]

Gratis Keuken Kampioen Divisie kijken!

Livestream Jong Ajax – Jong PSV

AMSTERDAM – In de derde ronde van de Keuken Kampioen Divisie ontvangt Jong Ajax maandagavond om 18.45 uur uur Jong PSV. Deze wedstrijd is gratis live te zien via de livestream!

Resultaten

Jong Ajax liep vrijdagavond in het tweede competitieduel tegen de tweede nederlaag aan. Op bezoek bij NEC moesten de Amsterdammers met 2-1 de meerdere erkennen in NEC. Jong PSV herstelde zich na een fikse openingsnederlaag. De Eindhovenaren wisten hun tweede competitiewedstrijd met 4-1 te winnen van Jong AZ.

Vanavond verwachten we een mooie pot voetbal. Beide ploegen zullen voor drie punten willen gaan. Dus ga er maar even lekker voor zitten en geniet van de wedstrijd tussen Jong Ajax en Jong PSV. We wensen je veel kijkplezier!

Livestream Jong Ajax - Jong PSV
Livestream Jong Ajax – Jong PSVSPORT IN GRONINGEN – Meestal kijken sportliefhebbers alle wedstrijden via een betaalde sportkanaal op tv. Echter lukt dit soms niet en is een goed alternatief de oplossing, ‘livestreams’. Dit zijn gratis online uitzendingen van onder anderen voetbalwedstrijden. Deze wedstrijden worden heel vaak door een gratis internet-streamer uitgezonden. De kwaliteit is soms iets minder dan dat je op de tv gewend bent, maar het is zeker goed alternatief.Livestream Keuken Kampioen Divisie

(Let op: Sport in Groningen streamt de uitzendingen niet zelf maar plaatst slechts linkjes naar sites/pagina’s die de livebeelden wel streamen!)

Livestreams: Sportstream24.nl
Meer gratis livestreams!!
Volg ons ook op twitter