Livestream Jong Ajax – Roda JC

29 augustus 2020 Uit Door Sportredactie
[pj-news-ticker]

Gratis Keuken Kampioen Divisie kijken!

Livestream Jong Ajax – Roda JC

AMSTERDAM – In de eerste ronde in de Keuken Kampioen Divisie ontvangt Jong Ajax vanmiddag om 14.30 uur Roda JC. Deze wedstrijd is gratis live te zien via de livestream!

Vorig seizoen

Jong Ajax eindigde het vorige seizoen in de Keuken Kampioen Divisie als vierde. Roda JC stond na de seizoensafsluiting als zeventiende op de ranglijst. Vanmiddag verwachten we een mooie pot voetbal. Beide ploegen zullen goed van start willen gaan en drie punten willen pakken. Dus ga er maar even lekker voor zitten en geniet van de wedstrijd tussen Jong Ajax en Roda JC. We wensen je veel kijkplezier!

Livestream Jong Ajax - Roda JC
SPORT IN GRONINGEN – Meestal kijken sportliefhebbers alle wedstrijden via een betaalde sportkanaal op tv. Echter lukt dit soms niet en is een goed alternatief de oplossing, ‘livestreams’. Dit zijn gratis online uitzendingen van onder anderen voetbalwedstrijden. Deze wedstrijden worden heel vaak door een gratis internet-streamer uitgezonden. De kwaliteit is soms iets minder dan dat je op de tv gewend bent, maar het is zeker goed alternatief.

(Let op: Sport in Groningen streamt de uitzendingen niet zelf maar plaatst slechts linkjes naar sites/pagina’s die de livebeelden wel streamen!)

Livestreams: Sportstream24.nl
Meer gratis livestreams!!
Volg ons ook op twitter