Livestream Jong AZ – De Graafschap

18 september 2020 Uit Door Sportredactie
[pj-news-ticker]

Gratis Keuken Kampioen Divisie kijken!

Livestream Jong AZ – De Graafschap

ALKMAAR – Jong AZ en De Graafschap trappen maandagavond om 18.45 uur in Alkmaar af voor de vierde ronde in de Keuken Kampioen Divisie. Deze wedstrijd is live te zien via de gratis stream!

Wedstrijdinformatie

Jong AZ had een tegenvallende start in de Keuken Kampioen Divisie. De ploeg uit Alkmaar wist uit de tot nu toe drie gespeelde competitiewedstrijden slecht 3 punten binnen te halen. Hiermee staan ze dan ook op de 17e plaats. De Graafschap ging beter van start. De ploeg uit Doetinchem wist de twee voorgaande wedstrijden te winnen en staan hiermee in de top van de Keuken Kampioen Divisie.

We verwachten maandagavond een mooie pot voetbal in Alkmaar. Beide ploegen zullen drie punten willen pakken. Dus ga er maar even lekker voor zitten en geniet van de wedstrijd tussen Jong AZ en De Graafschap. We wensen je veel kijkplezier!

Livestream Jong AZ – De Graafschap

Livestream Jong AZ - De Graafschap
SPORT IN GRONINGEN – Meestal kijken sportliefhebbers alle wedstrijden via een betaalde sportkanaal op tv. Echter lukt dit soms niet en is een goed alternatief de oplossing, ‘livestreams’. Dit zijn gratis online uitzendingen van onder anderen voetbalwedstrijden. Deze wedstrijden worden heel vaak door een gratis internet-streamer uitgezonden. De kwaliteit is soms iets minder dan dat je op de tv gewend bent, maar het is zeker goed alternatief.

(Let op: Sport in Groningen streamt de uitzendingen niet zelf maar plaatst slechts linkjes naar sites/pagina’s die de livebeelden wel streamen!)

Livestreams: Sportstream24.nl
Meer gratis livestreams!!
Volg ons ook op twitter

Sportnieuws en gratis livestreams

Als sportliefhebber wil je natuurlijk altijd op de hoogte blijven van het laatste sportnieuws. Het laatste Eredivisie voetbal, Keuken Kampioen Divisie voetbal,  Formule 1. Wielrennen, Tennis en handbal nieuws kan je ook lezen via Sport in Nederland.

Sport nu live kijken? Check nu Sportstream24 en kijk gratis Eredivisie en Keuken Kampioen Divisie voetbal. Maar ook Formule 1 en wielrennen kan je hier gratis online kijken doormiddel van livestreaming! Check Sportstream24 nu!