Livestream Jong AZ – MVV

2 oktober 2020 Uit Door Sportredactie
[pj-news-ticker]

Gratis Keuken Kampioen Divisie kijken!

Livestream Jong AZ – MVV

ALKMAAR – Jong AZ en MVV Maastricht trappen vrijdagavond om 21.00 uur in Alkmaar af voor de zesde competitieronde de Keuken Kampioen Divisie. Deze wedstrijd is live te zien via de gratis stream!

Vorige wedstrijden

Jong AZ staat na vijf competitiewedstrijden met zes punten op de dertiende plaats in de Keuken Kampioen Divisie. De ploeg uit Alkmaar was niet effectief genoeg en valt hierdoor wat tegen. MVV Maastricht heeft zeven punten weten binnen te halen. Een mooie score voor de ploeg uit Maastricht. Ze staan hiermee op de achtste plaats.

We verwachten vrijdagavond om 21.00 uur een mooi duel. Beide ploegen zullen voor de winst willen gaan en drie punten willen pakken. Dus ga er maar lekker voor zitten en geniet van de wedstrijd tussen Jong AZ en MVV Maastricht. We wensen je veel kijkplezier!

Livestream Jong AZ – MVV

Livestream Jong AZ - MVV
SPORT IN GRONINGEN – Meestal kijken sportliefhebbers alle wedstrijden via een betaalde sportkanaal op tv. Echter lukt dit soms niet en is een goed alternatief de oplossing, ‘livestreams’. Dit zijn gratis online uitzendingen van onder anderen voetbalwedstrijden. Deze wedstrijden worden heel vaak door een gratis internet-streamer uitgezonden. De kwaliteit is soms iets minder dan dat je op de tv gewend bent, maar het is zeker goed alternatief.

(Let op: Sport in Groningen streamt de uitzendingen niet zelf maar plaatst slechts linkjes naar sites/pagina’s die de livebeelden wel streamen!)

Livestreams: Sportstream24.nl
Meer gratis livestreams!!
Volg ons ook op twitter

Share this...