Livestream Jong FC Utrecht – Jong AZ

10 september 2020 Uit Door Sportredactie
[pj-news-ticker]

Gratis Keuken Kampioen Divisie kijken!

Livestream Jong FC Utrecht – Jong AZ

UTRECHT – In de derde ronde van de Keuken Kampioen Divisie ontvangt Jong FC Utrecht maandagavond om 21.00 uur uur Jong AZ. Deze wedstrijd is gratis live te zien via de livestream!

Resultaten

Jong FC Utrecht had een matige competitiestart. De mannen van de club uit Utrecht wisten uit de eerste twee duels slecht 3 punten te verzamelen. De ploeg staat dan ook 13e op de ranglijst. Jong AZ is nog niet op stoom gekomen. De Alkmaarders wisten tot op vandaag nog geen punten binnen te halen. De ploeg staat dan ook samen met Jong Ajax en Top Oss onderaan in de Keuken Kampioen Divisie.

Vanavond verwachten we een mooie pot voetbal. Beide ploegen zullen voor drie punten willen gaan. Dus ga er maar even lekker voor zitten en geniet van de wedstrijd tussen Jong FC Utrecht en Jong AZ. We wensen je veel kijkplezier!

Livestream Jong FC Utrecht – Jong AZ

Livestream Jong FC Utrecht - Jong AZ

SPORT IN GRONINGEN – Meestal kijken sportliefhebbers alle wedstrijden via een betaalde sportkanaal op tv. Echter lukt dit soms niet en is een goed alternatief de oplossing, ‘livestreams’. Dit zijn gratis online uitzendingen van onder anderen voetbalwedstrijden. Deze wedstrijden worden heel vaak door een gratis internet-streamer uitgezonden. De kwaliteit is soms iets minder dan dat je op de tv gewend bent, maar het is zeker goed alternatief.

(Let op: Sport in Groningen streamt de uitzendingen niet zelf maar plaatst slechts linkjes naar sites/pagina’s die de livebeelden wel streamen!)

Livestreams: Sportstream24.nl
Meer gratis livestreams!!
Volg ons ook op twitter

Sportnieuws en gratis livestreams

Als sportliefhebber wil je natuurlijk altijd op de hoogte blijven van het laatste sportnieuws. Het laatste Eredivisie voetbal, Keuken Kampioen Divisie voetbal,  Formule 1. Wielrennen, Tennis en handbal nieuws kan je ook lezen via Sport in Nederland.

Sport nu live kijken? Check nu Sportstream24 en kijk gratis Eredivisie en Keuken Kampioen Divisie voetbal. Maar ook Formule 1 en wielrennen kan je hier gratis online kijken doormiddel van livestreaming! Check Sportstream24 nu!