Site pictogram Sport in Groningen

Livestream Jong PSV – Telstar

[pj-news-ticker]

Gratis Keuken Kampioen Divisie kijken!

Livestream Jong PSV – Telstar

EINDHOVEN – Jong PSV en Telstar trappen vrijdagavond om 18.45 uur in Eindhoven af voor de zesde competitieronde de Keuken Kampioen Divisie. Deze wedstrijd is live te zien via de gratis stream!

Vorige wedstrijden

Jong PSV kwam zeer tegenvallend uit de coronastop. De Eindhovenaren speelden in de vijf voorgaande wedstrijden slechts zes punten bijeen. Iets tegenvallend voor de club uit Eindhoven. Telstar speelde wel de nodige punten binnen. De ploeg wist in de vijf voorgaande duels maar liefst tien punten binnen te halen.

We verwachten vrijdagavond een mooi duel. Beide ploegen zullen voor de winst willen gaan en drie punten willen pakken. Dus ga er maar lekker voor zitten en geniet van de wedstrijd tussen Jong PSV en Telstar. We wensen je veel kijkplezier!

Livestream Jong PSV – Telstar

SPORT IN GRONINGEN – Meestal kijken sportliefhebbers alle wedstrijden via een betaalde sportkanaal op tv. Echter lukt dit soms niet en is een goed alternatief de oplossing, ‘livestreams’. Dit zijn gratis online uitzendingen van onder anderen voetbalwedstrijden. Deze wedstrijden worden heel vaak door een gratis internet-streamer uitgezonden. De kwaliteit is soms iets minder dan dat je op de tv gewend bent, maar het is zeker goed alternatief.

(Let op: Sport in Groningen streamt de uitzendingen niet zelf maar plaatst slechts linkjes naar sites/pagina’s die de livebeelden wel streamen!)

Livestreams: Sportstream24.nl
Meer gratis livestreams!!
Volg ons ook op twitter

Mobiele versie afsluiten