Site pictogram Sport in Groningen

Livestream Katerina Siniakova – Kiki Bertens

[pj-news-ticker]

Gratis livestream Roland Garros!

Livestream Katerina Siniakova – Kiki Bertens

PARIJS – Kiki Bertens speelt vrijdag in de derde ronde op Roland Garros tegen de Tsjechische Katerina Siniakova. Deze partij is gratis en live te zien via de stream!

Kiki Bertens bereikte de derde ronde op Roland Garros door te winnen van Katerina Zavatska en Sara Errani. In beide partijen had de 28-jarige Wateringse een extra beslissende derde set nodig.

Haar tegenstandster Siniakova gaf nog geen set prijs. Ze won vrij eenvoudig van Lauren Davies en Anastasia Pavlyuchenkova.

Alle wedstrijden op Roland Garros worden live uitgezonden op Eurosport. Hier heb je wel weer een abonnement voor nodig. Heb je geen tv abonnement? Dan kan je de wedstrijd tussen Kiki Bertens en Katerina Siniakova gratis kijken via de livestream.

SPORT IN GRONINGEN – Meestal kijken sportliefhebbers alle wedstrijden via een betaalde sportkanaal op tv. Echter lukt dit soms niet en is een goed alternatief de oplossing, ‘livestreams’. Dit zijn gratis online uitzendingen van onder anderen tenniswedstrijden. Deze wedstrijden worden heel vaak door een gratis internet-streamer uitgezonden. De kwaliteit is soms iets minder dan dat je op de tv gewend bent, maar het is zeker goed alternatief.

(Let op: Sport in Groningen streamt de uitzendingen niet zelf maar plaatst slechts linkjes naar sites/pagina’s die de livebeelden wel streamen!)

Livestreams: Sportstream24.nl
Meer gratis livestreams!!
Volg ons ook op twitter

Mobiele versie afsluiten