Livestream Kiki Bertens - Jelena Ostapenko

Livestream Kiki Bertens – Jelena Ostapenko

18 september 2020 Uit Door Sportredactie
[pj-news-ticker]

Gratis tennis kijken!

Livestream Kiki Bertens – Jelena Ostapenko

STRAATSBURG – Tennisster Kiki Bertens gaat woensdag van start in het Franse WTA toernooi in Straatsburg. Bertens heeft voor het toernooi een wildcard ontvangen.

De 28-jarige Wateringse verloor afgelopen week bij het WTA toernooi in Rome direct in de tweede ronde van de Sloveense Polona Hercog. Omdat over een week Roland Garros begint wil Bertens extra ritme opdoen in Straatsburg.

Livestream achtste finale

Bertens speelt woensdag haar eerste partij bij het WTA toernooi in Straatsburg. Ze neemt het dan in de achtste finale op tegen Jelena Ostapenko. Letse Ostapenko staat 43e op de WTA ranglijst.

De partij tussen Kiki Bertens en Jelena Ostapenko is woensdagmiddag live te zien via de gratis livestream!

Livestream Kiki Bertens - Jelena Ostapenko
SPORT IN GRONINGEN – Meestal kijken sportliefhebbers alle wedstrijden via een betaalde sportkanaal op tv. Echter lukt dit soms niet en is een goed alternatief de oplossing, ‘livestreams’. Dit zijn gratis online uitzendingen van onder anderen tenniswedstrijden. Deze wedstrijden worden heel vaak door een gratis internet-streamer uitgezonden. De kwaliteit is soms iets minder dan dat je op de tv gewend bent, maar het is zeker goed alternatief.

(Let op: Sport in Groningen streamt de uitzendingen niet zelf maar plaatst slechts linkjes naar sites/pagina’s die de livebeelden wel streamen!)

Livestreams: Sportstream24.nl
Meer gratis livestreams!!
Volg ons ook op twitter