Livestream Koppenbergcross Oudenaarde

Livestream Koppenbergcross Oudenaarde

30 oktober 2020 0 Door Sportredactie

– Gratis alle veldritten kijken! –

Livestream Koppenbergcross Oudenaarde

OUDENAARDE – Zaterdagmiddag gaat in Oudenaarde de Koppenbergcross van start. In verband met de coronapandemie is het programma ingekort en komen alleen de professionals aan de start.

Programma

Om 13.45 uur gaan de Elite dames van start. De Elite mannen staan om 15.00 uur aan de start in Oudenaarde.

De wedstrijd van zowel de Elite vrouwen als mannen is te zien via de kanalen van Sporza en Eurosport. Wil je de wedstrijden live sien via een gratis stream? Kies dan voor een van de onderstaande linkjes!

Livestream Koppenbergcross Oudenaarde

SPORT IN GRONINGEN – Meestal kijken sportliefhebbers alle wedstrijden via een betaalde sportkanaal op tv of internet. Een kostbare oplossing! Gelukkig is er een goed alternatief, namelijk een gratis ‘livestreams’. Via zo’n gratis livestream kan je met een internet verbinding op je pc, laptop, mobiele telefoon of je smart tv gratis sportwedstrijden kijken. Zo kan je bijvoorbeeld gratis kijken naar formule 1, 2 en 3 races, MotoGP, Eredivisie, Eerste Divisie, Champions League en Europa League voetbalwedstrijden, wielrennen, Veldrijden, Tennis, MXGP en MX2 Motocross maar natuurlijk ook heel veel andere sporten. De kwaliteit van de uitzendingen is meestal erg goed! Dus een prima gratis alternatief om naar sportwedstrijden te kijken! Nog meer sporten? Volg dan deze link!

(Let op: Sport in Groningen streamt de uitzendingen niet zelf maar plaatst slechts linkjes naar sites/pagina’s die de livebeelden wel streamen!)

Livestreams: Sportstream24.nl
Meer gratis livestreams!!
Volg ons ook op twitter