Livestream Kwalificatie GP Rusland

Livestream Kwalificatie GP Rusland

23 september 2020 Uit Door Sportredactie
[pj-news-ticker]

Gratis Formule 1 races kijken!

Livestream Kwalificatie GP Rusland

SOTSJI – Zondagmiddag staan om 13.10 uur de Formule 1 coureurs in Sochi op de Sochi Autodrom aan de start voor de Grand Prix van Rusland. Echter gaat het raceweekend vrijdagochtend al van start. Dan gaan de coureurs van alle Formule 1 teams de baan op voor de eerste van in totaal 3 vrije trainingen. Wil je van het Formule 1 weekend niets missen? Kijk dan gratis via onderstaande livestream alle trainingen, de kwalificatie op zaterdag en de race op zondagmiddag!

Programma Grand Prix van Rusland

Zaterdag 26 september
11.00 uur: Derde vrije training
(Livestream 1Livestream 2Livestream 3)
14.00 uur: Kwalificatie
(Livestream 1Livestream 2Livestream 3)

Zondag 27 september
12.00 uur: Grand Prix van Rusland (start 13.10 uur)
(Livestream 1Livestream 2Livestream 3)

Sochi Autodrom

Sinds 2014 wordt er gereden op het relatief nieuwe circuit van Sotsji. De vriendschap tussen Bernie Ecclestone en de Russische president Vladimir Poetin werd bekroond met een zesjarig Formule 1-racecontract en is nu verlengd.

Livestream Kwalificatie GP Rusland

Circuit gegevens:

Eerste Grand Prix: 2014
Lengte: 5,848 kilometer
Aantal rondes: 53
Raceafstand: 309,745 kilometer
Ronderecord: 1:35.861 Valtteri Bottas (2018)

Stand WK Formule 1

1.Lewis HamiltonMercedes190
2.Valtteri BottasMercedes135
3.Max VerstappenRed Bull110
4.Lando NorrisMcLaren65
5.Alexander AlbonRed Bull63

Livestream Kwalificatie GP Rusland

Livestream Kwalificatie GP Rusland
SPORT IN GRONINGEN – Meestal kijken sportliefhebbers alle wedstrijden via een betaalde sportkanaal op tv. Echter lukt dit soms niet en is een goed alternatief de oplossing, ‘livestreams’. Dit zijn gratis online uitzendingen van onder anderen formule 1 races. Deze wedstrijden worden heel vaak door een gratis internet-streamer uitgezonden. De kwaliteit is soms iets minder dan dat je op de tv gewend bent, maar het is zeker goed alternatief.

(Let op: Sport in Groningen streamt de uitzendingen niet zelf maar plaatst slechts linkjes naar sites/pagina’s die de livebeelden wel streamen!)

Livestreams: Sportstream24.nl
Meer gratis livestreams!!
Volg ons ook op twitter

Sportnieuws en gratis livestreams

Als sportliefhebber wil je natuurlijk altijd op de hoogte blijven van het laatste sportnieuws. Het laatste Eredivisie voetbal, Keuken Kampioen Divisie voetbal,  Formule 1. Wielrennen, Tennis en handbal nieuws kan je ook lezen via Sport in Nederland.

Sport nu live kijken? Check nu Sportstream24 en kijk gratis Eredivisie en Keuken Kampioen Divisie voetbal. Maar ook Formule 1 en wielrennen kan je hier gratis online kijken doormiddel van livestreaming! Check Sportstream24 nu!