Livestream Luik-Bastenaken-Luik

Livestream Luik-Bastenaken-Luik

4 oktober 2020 Uit Door Sportredactie
[pj-news-ticker]

– Gratis wielrennen kijken! –

Livestream Luik-Bastenaken-Luik

LUIK – Vandaag staat de wielerklassieker Luik-Bastenaken-Luik op het programma. Vijf maanden later dan gepland dus belooft het een herfstachtig klassieker te worden. De wedstrijd is live te zien via een gratis stream.

Vorige editie

De vorige editie kende slechte weersomstandigheden. Dus het betekende een spannende 105e Luik-Bastenaken-Luik te worden. Favorieten waren op voorhand Julian Alaphilippe en Jakob Fuglsang. Uiteindelijk greep Jacob Fuglsang inderdaad de overwinning. Hij was 27 seconden sneller dan Davide Formolo en 57 seconden rapper dan Maximilian Schachmann.

Het parcours

Livestream Luik-Bastenaken-Luik
Start: 10.10 uur in Luik
Finish: tussen 16.42 en 17.23 in Luik

Gratis Livestream!

SPORT IN GRONINGEN – Meestal kijken sportliefhebbers alle wedstrijden via een betaalde sportkanaal op tv of internet. Een kostbare oplossing! Gelukkig is er een goed alternatief, namelijk een gratis ‘livestreams’. Via zo’n gratis livestream kan je met een internet verbinding op je pc, laptop, mobiele telefoon of je smart tv gratis sportwedstrijden kijken. Zo kan je bijvoorbeeld gratis kijken naar formule 1, 2 en 3 races, Eredivisie, Eerste Divisie, Champions League en Europa League voetbalwedstrijden, wielrennen, Veldrijden, Tennis, MXGP en MX2 Motocross maar natuurlijk ook heel veel andere sporten. De kwaliteit van de uitzendingen is meestal erg goed! Dus een prima gratis alternatief om naar sportwedstrijden te kijken! Nog meer sporten? Volg dan deze link!

(Let op: Sport in Groningen streamt de uitzendingen niet zelf maar plaatst slechts linkjes naar sites/pagina’s die de livebeelden wel streamen!)

Livestreams: Sportstream24.nl
Meer gratis livestreams!!
Volg ons ook op twitter

Share this...