Livestream Milaan - San Remo

Livestream Milaan – San Remo

3 augustus 2020 Uit Door Sportredactie
[pj-news-ticker]

Livestream Milaan – San Remo

MILAAN – Het wielercircus draait na de coronabreak weer volop. Zaterdag 8 augustus staat één van de grote wielerkanjers op het programma, Milaan – San Remo. Dit prachtig wielermonument is live te zien via de stream!

Hennie Kuiper laatste Nederlandse winnaar

Als we in de geschiedenis kijken van Milaan – San Remo dan komen we niet veel Nederlandse winnaars tegen. Milaan – San Remo kende in het verleden slechts drie Nederlandse winnaars. De laatste was Hennie Kuiper. Kuiper was in 1985 iedereen te slim af en passeerde als eerste de eindstreep. Dus tijd voor een Nederlandse opvolger.

Laatste winnaar Alaphilippe

Vorig jaar eindigde de 110e editie in een sprintfinale. Julian Alaphilippe bleek in de finale over de beste benen te beschikken en de snelste als eerste over de eindstreep. Naesen eindigde knap als tweede, Kwiatkowski moest genoegen nemen met een derde plaats.

De 111e editie van ‘La Primavera’ gaat op zaterdag 8 augustus van start. Naast alle aanpassingen in verband met het coronavirus ondergaat ook het parcours een technisch metamorfose.

Bekijk hier de route:

Start: 11.35 uur Livestream!
Finish: 18.30 uur Livestream!

Livestream Milaan - San Remo
SPORT IN GRONINGEN – Normaal gesproken kijken sportliefhebbers alle sportwedstrijden via een legale weg. Echter lukt dit soms niet en is een goed alternatief de oplossing, ‘livestreams’. Dit zijn gratis online uitzendingen van onder anderen wielerwedstrijden die vaak door een streamer worden uitgezonden. De kwaliteit ligt met 480p tot 720p iets lager dan dat je gewend bent, maar het is zeker goed te doen. Mits je daar vrede mee hebt, vind je hier een prima alternatief!

(Let op: Sport in Groningen streamt de uitzendingen niet zelf maar plaatst slechts linkjes naar sites/pagina’s die de livebeelden wel streamen!)

Livestreams: Sportstream24.nl
Meer gratis livestreams!!
Volg ons ook op twitter