Livestream Mura – PSV

18 september 2020 Uit Door Sportredactie
[pj-news-ticker]

Gratis UEFA Europa League kijken!

Livestream Mura – PSV

MURSKA SOBOTA – PSV Eindhoven speelt donderdagavond om 19.00 uur in de derde ronde van de Kwalificatie voor de UEFA Europa League in het Sloveense Murska Sobota tegen FC Mura. Deze wedstrijd is gratis te zien via de livestream!

Wedstrijdinformatie

NŠ Mura kortweg Mura is een Sloveense voetbalclub uit Murska Sobota. De club werd in 2012 opgericht en speelt in het Stadion Fazanerija dat plaats biedt aan 3.716 toeschouwers. De club speelt in de 1e Sloveense Liga. Hoofdcoach van de Sloveense club is Ante Šimundža.

Play Offs

De derde ronde van de van de kwalificatie bestaat uit slechts een wedstrijd. De winnaar van het duel plaatst zich voor de Play Offs van de UEFA Europa League. De winnaar speelt tegen de winnaar van het duel tussen Rosenborg en Alanya.

Gratis Livestream

De wedstrijd tussen Mura en PSV is live te zien via een gratis stream. Wil jij deze wedstrijd live kijken? Klik dan op onderstaande afbeelding om naar de gratis streamlinkjes te gaan!

Livestream Mura – PSV

Livestream Mura - PSV
SPORT IN GRONINGEN – Meestal kijken sportliefhebbers alle wedstrijden via een betaalde sportkanaal op tv. Echter lukt dit soms niet en is een goed alternatief de oplossing, ‘livestreams’. Dit zijn gratis online uitzendingen van onder anderen voetbalwedstrijden. Deze wedstrijden worden heel vaak door een gratis internet-streamer uitgezonden. De kwaliteit is soms iets minder dan dat je op de tv gewend bent, maar het is zeker goed alternatief.

(Let op: Sport in Groningen streamt de uitzendingen niet zelf maar plaatst slechts linkjes naar sites/pagina’s die de livebeelden wel streamen!)

Livestreams: Sportstream24.nl
Meer gratis livestreams!!
Volg ons ook op twitter

Sportnieuws en gratis livestreams

Als sportliefhebber wil je natuurlijk altijd op de hoogte blijven van het laatste sportnieuws. Het laatste Eredivisie voetbal, Keuken Kampioen Divisie voetbal,  Formule 1. Wielrennen, Tennis en handbal nieuws kan je ook lezen via Sport in Nederland.

Sport nu live kijken? Check nu Sportstream24 en kijk gratis Eredivisie en Keuken Kampioen Divisie voetbal. Maar ook Formule 1 en wielrennen kan je hier gratis online kijken doormiddel van livestreaming! Check Sportstream24 nu!