Livestream MVV – SC Cambuur

3 september 2020 Uit Door Sportredactie
[pj-news-ticker]

Gratis Keuken Kampioen Divisie kijken!

Livestream MVV – SC Cambuur

MAASTRICHT – In de tweede ronde van de Keuken Kampioen Divisie ontvangt MVV zaterdagavond om 18.45 uur uur SC Cambuur. Deze wedstrijd is gratis live te zien via de livestream!

Vorige wedstrijd

MVV ging vorige week van start met een gelijk spel bij Almere City. In een saaie wedstrijd kwamen beide ploegen niet tot scoren. SC Cambuur uit Leeuwarden had een betere start. De ploeg wist in Leeuwarden met 2-0 te winnen van NEC. Vanavond verwachten we een mooie pot voetbal. Beide ploegen zullen voor drie punten willen gaan. Dus ga er maar even lekker voor zitten en geniet van de wedstrijd tussen MVV uit Maastricht en SC Cambuur uit Leeuwarden. We wensen je veel kijkplezier!

Livestream MVV - SC Cambuur
SPORT IN GRONINGEN – Meestal kijken sportliefhebbers alle wedstrijden via een betaalde sportkanaal op tv. Echter lukt dit soms niet en is een goed alternatief de oplossing, ‘livestreams’. Dit zijn gratis online uitzendingen van onder anderen voetbalwedstrijden. Deze wedstrijden worden heel vaak door een gratis internet-streamer uitgezonden. De kwaliteit is soms iets minder dan dat je op de tv gewend bent, maar het is zeker goed alternatief.Livestream Keuken Kampioen Divisie

(Let op: Sport in Groningen streamt de uitzendingen niet zelf maar plaatst slechts linkjes naar sites/pagina’s die de livebeelden wel streamen!)

Livestreams: Sportstream24.nl
Meer gratis livestreams!!
Volg ons ook op twitter