Livestream NAC - FC Den Bosch

Livestream NAC – FC Den Bosch

10 september 2020 Uit Door Sportredactie
[pj-news-ticker]

Gratis Keuken Kampioen Divisie kijken!

Livestream NAC – FC Den Bosch

BREDA – In de derde ronde van de Keuken Kampioen Divisie ontvangt NAC Breda maandagavond om 20.00 uur uur FC Den Bosch. Deze wedstrijd is gratis live te zien via de livestream!

Resultaten

NAC Breda ging in de twee voorgaande competitiewedstrijden voortvarend van start. De ploeg uit Breda wist alle twee duels winnend af te sluiten. De mannen uit Breda staan dan ook met 6 punten uit 2 duels bovenaan in de Keuken Kampioen Divisie. FC Den Bosch wist in de twee voorgaande wedstrijden eenmaal te winnen. De ploeg uit Den Bosch staat dan ook met 3 punten na twee duels op de 13e plaats.

Vanavond verwachten we een mooie pot voetbal. Beide ploegen zullen voor drie punten willen gaan. Dus ga er maar even lekker voor zitten en geniet van de wedstrijd tussen NAC Breda en FC Den Bosch. We wensen je veel kijkplezier!

Livestream NAC - FC Den Bosch
Livestream NAC – FC Den Bosch

SPORT IN GRONINGEN – Meestal kijken sportliefhebbers alle wedstrijden via een betaalde sportkanaal op tv. Echter lukt dit soms niet en is een goed alternatief de oplossing, ‘livestreams’. Dit zijn gratis online uitzendingen van onder anderen voetbalwedstrijden. Deze wedstrijden worden heel vaak door een gratis internet-streamer uitgezonden. De kwaliteit is soms iets minder dan dat je op de tv gewend bent, maar het is zeker goed alternatief.

(Let op: Sport in Groningen streamt de uitzendingen niet zelf maar plaatst slechts linkjes naar sites/pagina’s die de livebeelden wel streamen!)

Livestreams: Sportstream24.nl
Meer gratis livestreams!!
Volg ons ook op twitter