Livestream Nations League Duitsland – Spanje

3 september 2020 Uit Door Sportredactie
[pj-news-ticker]

Gratis live alle Nations League wedstrijden kijken!

Livestream Nations League Duitsland – Spanje

STUTTGART – Het nationale voetbalteam van Duitsland ontvangt donderdagavond in Groep 4 van de Nations League om 20.45 uur in de Mercedes-Benz Arena in Stuttgart het team van Spanje. Deze wedstrijd is gratis te zien via de livestream!

Groep 4

In groep 4 van de Nations League ontmoeten de landen Duitsland, Spanje, Zwitserland en Oekraïne elkaar in de strijd om kwalificatie voor de volgende ronde. Vanavond worden zowel het duel tussen Duitsland en Spanje als Oekraïne en Zwitserland gespeeld. Het is het eerste duel van de in totaal 6 duels wat de landenteams zullen spelen in deze groep.

Livestream Nations League Duitsland – Spanje

Livestream-1, Livestream-2

Livestream Nations League Duitsland - Spanje
Livestream Nations League Nederland – Polen
SPORT IN GRONINGEN – Meestal kijken sportliefhebbers alle wedstrijden via een betaalde sportkanaal op tv. Echter lukt dit soms niet en is een goed alternatief de oplossing, ‘livestreams’. Dit zijn gratis online uitzendingen van onder anderen voetbalwedstrijden. Deze wedstrijden worden heel vaak door een gratis internet-streamer uitgezonden. De kwaliteit is soms iets minder dan dat je op de tv gewend bent, maar het is zeker goed alternatief.

(Let op: Sport in Groningen streamt de uitzendingen niet zelf maar plaatst slechts linkjes naar sites/pagina’s die de livebeelden wel streamen!)

Livestreams: Sportstream24.nl
Meer gratis livestreams!!
Volg ons ook op twitter