Livestream Nations League Nederland – Italië

2 september 2020 Uit Door Sportredactie
[pj-news-ticker]

Gratis Nations League kijken!

Livestream Nations League Nederland – Italië

AMSTERDAM – Het Nederlands voetbalelftal speelt maandagavond om 20.45 uur in de Johan Cruijff Arena in Amsterdam het tweede duel in de Narions League. Tegenstander in dit tweede duel is Italië. Deze wedstrijd is live te zien via de gratis livestream!

Programma

Nederland staat na de eerste wedstrijd bovenaan in groep A van de Nations League. Italië speelde het eerste duel gelijk tegen Bosnië Herzegovina (1-1). Vanavond spelen naast Nederland – Italië ook Bosnië Herzegovina – Polen tegen elkaar. Ook dit duel is live en gratis te zien via de stream! Beide wedstrijden beginnen om 20.45 uur. Kies hieronder een van de stream linkjes om gratis te kijken!

Livestream Nations League Nederland – Italië

Nederland – Italië (stream-1, stream-2, stream-3)

Polen – Bosnië Herzegovina (stream-1, stream-2, stream-3)

SPORT IN GRONINGEN – Meestal kijken sportliefhebbers alle wedstrijden via een betaalde sportkanaal op tv. Echter lukt dit soms niet en is een goed alternatief de oplossing, ‘livestreams’. Dit zijn gratis online uitzendingen van onder anderen voetbalwedstrijden. Deze wedstrijden worden heel vaak door een gratis internet-streamer uitgezonden. De kwaliteit is soms iets minder dan dat je op de tv gewend bent, maar het is zeker goed alternatief. Kijk hier dinsdag vanaf 20.00 uur naar Jong Oranje tegen Noorwegen!

(Let op: Sport in Groningen streamt de uitzendingen niet zelf maar plaatst slechts linkjes naar sites/pagina’s die de livebeelden wel streamen!)

Livestreams: Sportstream24.nl
Meer gratis livestreams!!
Volg ons ook op twitter

Sportnieuws en gratis livestreams

Als sportliefhebber wil je natuurlijk altijd op de hoogte blijven van het laatste sportnieuws. Het laatste Eredivisie voetbal, Keuken Kampioen Divisie voetbal,  Formule 1. Wielrennen, Tennis en handbal nieuws kan je ook lezen via Sport in Nederland.

Sport nu live kijken? Check nu Sportstream24 en kijk gratis Eredivisie en Keuken Kampioen Divisie voetbal. Maar ook Formule 1 en wielrennen kan je hier gratis online kijken doormiddel van livestreaming! Check Sportstream24 nu!