Livestream Nations League Nederland – Polen

2 september 2020 Uit Door Sportredactie
[pj-news-ticker]

Gratis alle wedstrijden in de Nations League kijken!

Livestream Nations League Nederland – Polen

AMSTERDAM – Vrijdagavond staat in de Johan Cruijff Arena in Amsterdam de Nations League wedstrijd Nederland – Polen op het programma. Nederland – Polen is vanaf 20.45 uur live te zien via de livestream!

Dwight Lodeweges

Het worden de eerste interlands van Dwight Lodeweges als interim-bondscoach. De 62-jarige Nederlander is tijdelijk de opvolger van Ronald Koeman, die naar FC Barcelona vertrok.

Wedstrijdinformatie

Nederland en Polen speelden in de Nations League nog niet eerder tegen elkaar. Uiteraard speelden de landen wel eerder tegen elkaar. Op 4 juni 2000 was Nederland voor het laatst gastheer van de Polen. Nederland wist toen met 3-1 te winnen.

Livestream Nations League Nederland – Polen
Livestream Nations League Italië – Bosnië-Herz.

Livestream-1, Livestream-2

Livestream Nations League Nederland - Polen
SPORT IN GRONINGEN – Meestal kijken sportliefhebbers alle wedstrijden via een betaalde sportkanaal op tv. Echter lukt dit soms niet en is een goed alternatief de oplossing, ‘livestreams’. Dit zijn gratis online uitzendingen van onder anderen voetbalwedstrijden. Deze wedstrijden worden heel vaak door een gratis internet-streamer uitgezonden. De kwaliteit is soms iets minder dan dat je op de tv gewend bent, maar het is zeker goed alternatief.

(Let op: Sport in Groningen streamt de uitzendingen niet zelf maar plaatst slechts linkjes naar sites/pagina’s die de livebeelden wel streamen!)

Livestreams: Sportstream24.nl
Meer gratis livestreams!!
Volg ons ook op twitter