Site pictogram Sport in Groningen

Livestream NEC – FC Eindhoven

[pj-news-ticker]

Gratis Keuken Kampioen Divisie kijken!

Livestream NEC – FC Eindhoven

NIJMEGEN – NEC en FC Eindhoven trappen zaterdagmiddag om 16.30 uur in Nijmegen af voor de zesde competitieronde de Keuken Kampioen Divisie. Deze wedstrijd is live te zien via de gratis stream!

Vorige wedstrijd

NEC uit Nijmegen staat in de middenmoot van de Keuken Kampioen Divisie. De Nijmegenaren hebben zes punten uit vijf duels weten binnen te halen en staan hiermee op plaats elf. FC Eindhoven staat een trede hoger. De club uit het zuiden van het land wist in de eerste vijf wedstrijden acht punten te verzamelen. Hiermee staat FC Eindhoven op de zevende plaats in de competitie.

We verwachten zaterdagmiddag om 16.30 uur een mooi duel. Beide ploegen zullen voor de winst willen gaan en drie punten willen pakken. Dus ga er maar lekker voor zitten en geniet van de wedstrijd tussen NEC en FC Eindhoven. We wensen je veel kijkplezier!

Livestream NEC – FC Eindhoven

SPORT IN GRONINGEN – Meestal kijken sportliefhebbers alle wedstrijden via een betaalde sportkanaal op tv of internet. Een kostbare oplossing! Gelukkig is er een goed alternatief, namelijk een gratis ‘livestreams’. Via zo’n gratis livestream kan je met een internet verbinding op je pc, laptop, mobiele telefoon of je smart tv gratis sportwedstrijden kijken. Zo kan je bijvoorbeeld gratis kijken naar formule 1, 2 en 3 races, Eredivisie, Eerste Divisie, Champions League en Europa League voetbalwedstrijden, wielrennen, Veldrijden, Tennis, MXGP en MX2 Motocross maar natuurlijk ook heel veel andere sporten. De kwaliteit van de uitzendingen is meestal erg goed! Dus een prima gratis alternatief om naar sportwedstrijden te kijken! Nog meer sporten? Volg dan deze link!

(Let op: Sport in Groningen streamt de uitzendingen niet zelf maar plaatst slechts linkjes naar sites/pagina’s die de livebeelden wel streamen!)

Livestreams: Sportstream24.nl
Meer gratis livestreams!!
Volg ons ook op twitter

Mobiele versie afsluiten