Livestream Nederland - Kosovo

Livestream Nederland – Kosovo

1 december 2020 Uit Door Sportredactie
[pj-news-ticker]

– Kijk live naar de oranjeleeuwinnen! –

Livestream Nederland – Kosovo

BREDA – De Nederlandse voetbalsters spelen dinsdagavond in Breda een EK kwalificatie wedstrijd tegen de vrouwen van Kosovo. De wedstrijd is om 18.30 uur live te zien via de stream!

Stand in groep A

De oranjeleeuwinnen hebben zich al geplaatst voor de EK van 2022. De vrouwen hebben onder leiding van bondscoach Sarina Wiegman alle kwalificatie wedstrijden weten te winnen en staan dan ook bovenaan in de groep. De Russische vrouwen staan tweede en Slovenië derde.

Gratis Livestream!

Livestream Nederland - Kosovo
Livestream Nederland – Kosovo

SPORT IN GRONINGEN – Meestal kijken sportliefhebbers alle wedstrijden via een betaalde sportkanaal op tv of internet. Een kostbare oplossing! Gelukkig is er een goed alternatief, namelijk een gratis ‘livestreams’. Via zo’n gratis livestream kan je met een internet verbinding op je pc, laptop, mobiele telefoon of je smart tv gratis sportwedstrijden kijken. Zo kan je bijvoorbeeld gratis kijken naar formule 1, 2 en 3 races, MotoGP, Eredivisie, Eerste Divisie, Champions League en Europa League voetbalwedstrijden, wielrennen, Veldrijden, Tennis, MXGP en MX2 Motocross maar natuurlijk ook heel veel andere sporten. De kwaliteit van de uitzendingen is meestal erg goed! Dus een prima gratis alternatief om naar sportwedstrijden te kijken! Nog meer sporten? Volg dan deze link!

(Let op: Sport in Groningen streamt de uitzendingen niet zelf maar plaatst slechts linkjes naar sites/pagina’s die de livebeelden wel streamen!)

Livestreams: Sportstream24.nl
Meer gratis livestreams!!
Volg ons ook op twitter

Share this...