Livestream Nederland – Mexico

Livestream Nederland – Mexico

7 oktober 2020 Uit Door Sportredactie
[pj-news-ticker]

– Oefeninterland –

Livestream Nederland – Mexico

AMSTERDAM – In aanloop naar twee Nations League-wedstrijden speelt Oranje woensdagavond 7 oktober een oefenwedstrijd in de Johan Cruijff Arena in Amsterdam tegen Mexico. Het duel begint om 20.45 uur en is te zien via een gratis stream!

Nations League

Zondag 11 oktober hervat Oranje de UEFA Nations League-campagne tegen Bosnië-Herzegovina. In Zenica klinkt het eerste fluitsignaal om 18.00 uur. Drie dagen later, woensdag 14 oktober, is Italië de tegenstander van Oranje in de Nations League. Dit duel wordt gespeeld in het Atleti Azzurri d’Italia-stadion in Bergamo en begint om 20.45 uur.

Selectie

Bondscoach Frank de Boer heeft Teun Koopmeiners opgenomen in de selectie van het Nederlands elftal voor de oefeninterland tegen Mexico en de UEFA Nations League-duels met Bosnië-Herzegovina en Italië. Het is de eerste uitverkiezing voor de aanvoerder van Jong Oranje en AZ. Steven Berghuis (Feyenoord), Daley Blind (Ajax) en Donyell Malen (PSV) keren terug in de spelersgroep. Bekijk hier de volledige lijst met geselecteerde spelers!

Livestream Nederland – Mexico

Livestream Nederland - Mexico
SPORT IN GRONINGEN – Meestal kijken sportliefhebbers alle wedstrijden via een betaalde sportkanaal op tv of internet. Een kostbare oplossing! Gelukkig is er een goed alternatief, namelijk een gratis ‘livestreams’. Via zo’n gratis livestream kan je met een internet verbinding op je pc, laptop, mobiele telefoon of je smart tv gratis sportwedstrijden kijken. Zo kan je bijvoorbeeld gratis kijken naar formule 1, 2 en 3 races, Eredivisie, Eerste Divisie, Champions League en Europa League voetbalwedstrijden, wielrennen, Veldrijden, Tennis, MXGP en MX2 Motocross maar natuurlijk ook heel veel andere sporten. De kwaliteit van de uitzendingen is meestal erg goed! Dus een prima gratis alternatief om naar sportwedstrijden te kijken! Nog meer sporten? Volg dan deze link!

(Let op: Sport in Groningen streamt de uitzendingen niet zelf maar plaatst slechts linkjes naar sites/pagina’s die de livebeelden wel streamen!)

Livestreams: Sportstream24.nl
Meer gratis livestreams!!
Volg ons ook op twitter

Share this...