Livestream Nederland – Roemenië

Livestream Nederland – Roemenië

14 december 2020 Uit Door Sportredactie
[pj-news-ticker]

– Live EK Handbal Nederland – Roemenië –

Livestream Nederland – Roemenië

KOLDING – Van donderdag 3 december tot en met 20 december vind in Denemarken het EK Handbal plaats. Kijk hier 15 december vanaf 16.00 uur de derde wedstrijd in de tweede ronde van de Nederlandse handbaldames tegen Roemenië.

Moeilijke uitgangpositie

De Nederlandse handbalsters behaalden met de hakken over de sloot de tweede ronde op de EK Handbal. De eerste wedstrijd tegen thuisland Noorwegen ging verloren en gewonnen van Duitsland. De vrouwen staan nu voor de taak om van Roemenië te moeten winnen om zich te plaatsen een wedstrijd om de vijfde plaats op de EK. Wil je deze wedstrijd gratis en live kijken? Klik dan hier of neem een kijkje op Sport in Nederland voor gratis streams.

Livestream Nederland – Roemenië

Livestream Nederland - Roemenië
Livestream Nederland – Roemenië

SPORT IN GRONINGEN – Meestal kijken sportliefhebbers alle wedstrijden via een betaalde sportkanaal op tv of internet. Een kostbare oplossing! Gelukkig is er een goed alternatief, namelijk een gratis ‘livestreams’. Via zo’n gratis livestream kan je met een internet verbinding op je pc, laptop, mobiele telefoon of je smart tv gratis sportwedstrijden kijken. Zo kan je bijvoorbeeld gratis kijken naar formule 1, 2 en 3 races, MotoGP, Eredivisie, Eerste Divisie, Champions League en Europa League voetbalwedstrijden, wielrennen, Veldrijden, Tennis, MXGP en MX2 Motocross maar natuurlijk ook heel veel andere sporten. De kwaliteit van de uitzendingen is meestal erg goed! Dus een prima gratis alternatief om naar sportwedstrijden te kijken! Nog meer sporten? Volg dan deze link!

(Let op: Sport in Groningen streamt de uitzendingen niet zelf maar plaatst slechts linkjes naar sites/pagina’s die de livebeelden wel streamen!)

Livestreams: Sportstream24.nl
Meer gratis livestreams!!
Volg ons ook op twitter

Share this...