Livestream Nederland vs Frankrijk

Livestream Nederland vs Frankrijk

2 maart 2020 0 Door Sportredactie

ZEIST – De OranjeLeeuwinnen nemen van 2 tot en met 10 maart deel aan het prestigieuze ‘Tournoi de France’, dat de Franse voetbalbond organiseert ter ere van vijftig jaar vrouwenvoetbal in het land. De wedstrijden van de OranjeLeeuwinnen zijn live te zien via de tv zender Veronica en via de gratis livestream. 

Op 10 maart spelen de Oranje Leeuwinnen tegen Frankrijk. Deze wedstrijd is live te zien vanaf 20.50 uur.
Kies hieronder de livestream om naar Nederland – Frankrijk te kijken!

Programma OranjeLeeuwinnen:

Woensdag 4 maart (19.00 uur) is in Stade de Hainaut eerst Brazilië de tegenstander en op dinsdag 10 maart (21.00 uur) neemt de Oranjeselectie het daar op tegen gastland Frankrijk. Tussen deze ontmoetingen wacht op zaterdag 7 maart (19.00 uur) nog het treffen met Canada in havenstad Calais (Stade de l’Épopée). Voor de Oranje Leeuwinnen betekent het ook de terugkeer naar het Noord-Franse Valenciennes, waar de vice-wereldkampioen afgelopen zomer twee WK-duels speelde.  

Alle tegenstanders van de Oranje Leeuwinnen – momenteel de nummer drie van de wereldranglijst – in Frankrijk, staan in de top 10 van de FIFA-ranking: het gastland staat vierde, Canada bezet de achtste positie en Brazilië staat op de negende plek.

Na het toernooi in Frankrijk hervat Oranje op vrijdag 10 april in en tegen Kosovo de EK-kwalificatiereeks en vier dagen later is Estland in Groningen de volgende opponent op weg naar het Europees kampioenschap.

Livestreams: Sportstream24.nl

Meer gratis livestreams!!

Volg ons ook op twitter!