Livestream NK Wielrennen Drenthe

Livestream NK Wielrennen Drenthe

16 augustus 2020 Uit Door Sportredactie
[pj-news-ticker]
NK Wielrennen in Drenthe 21, 22 en 23 augustus 2020

WIJSTER – Van 21 tot en met 23 augustus worden er in Drenthe de NK Wielrennen verreden. De wedstrijden, in alle categorieën zijn hier live te zien via de stream.

Afgesloten parcours i.v.m. COVID-19

Om aan alle veiligheidseisen en voorschriften te kunnen voldoen wordt het NK wielrennen verreden op een volledig afgesloten parcours.

Deelnemers:

Renners die deelnemen aan de Tour de France zullen dit jaar niet meedingen naar de nationale titel. Wel zullen Mathieu van der Poel, Sebastian Langeveld, Ramon Sinkeldam en Niki Terpstra deelnemen.

Bij de vrouwenwedstrijd worden wel alle grote namen aan de start verwacht. Hetzelfde geldt voor de beloften wedstrijd op vrijdagavond.

Zodra de volledige deelnemerslijsten bekend zijn zullen wij ze hier publiceren.

Startlijst: Beloften, Profs vrouwen en Profs mannen

Programma:
Datum:Categorie: Starttijd:Afstand:Ronden:
Vrijdag 21 augustusBeloften17.00 uur 124,1 km 17
Zaterdag 22 augustusProfs vrouwen14.30 uur124,1 km17
Zondag 23 augustusProfs mannen13.00 uur197,1 km27
Gratis Livestream:Stream-1Stream-2Stream3Stream-4

Het Parcours

Livestream NK Wielrennen Drenthe
SPORT IN GRONINGEN – Meestal kijken voetballiefhebbers alle wedstrijden via een betaalde sportkanaal op tv. Echter lukt dit soms niet en is een goed alternatief de oplossing, ‘livestreams’. Dit zijn gratis online uitzendingen van onder anderen wielrennen. Deze wedstrijden worden heel vaak door een gratis internet-streamer uitgezonden. De kwaliteit is soms iets minder dan dat je op de tv gewend bent, maar het is zeker goed alternatief.

(Let op: Sport in Groningen streamt de uitzendingen niet zelf maar plaatst slechts linkjes naar sites/pagina’s die de livebeelden wel streamen!)

Livestreams: Sportstream24.nl
Meer gratis livestreams!!
Volg ons ook op twitter