Livestream Omloop Het Nieuwsblad

Livestream Omloop Het Nieuwsblad

26 februari 2021 Uit Door Sportredactie

GENT/NINOVE – Zaterdag gaat in het Belgische Gent de wielerklassieker Omloop Het Nieuwsblad van start. Zowel de mannen als de vrouwen staan in België aan de start om de benen te testen tijdens deze echte wielerklassieker. De renners gaan zaterdag om 11.05 van start in Gent en de finish zal, naar verwachting plaats vinden tussen 16.00 en 16.30 uur in Ninove.

Omloop Het Nieuwsblad op tv en internet

Omloop Het Nieuwsblad is te zien bij Sporza en begint zaterdag haar uitzending met een uitgebreide voorbeschouwing vanaf 13:30 uur, met aansluitend de eerste livebeelden. De NOS start om 14.00 uur met de live-uitzending op NPO1. Na afloop van de mannenwedstrijd is vanaf 16.45 uur ook Omloop Het Nieuwsblad voor vrouwen live te zien bij Sporza en de NOS. De mannen- en vrouwenwedstrijd zijn ook op Eurosport en via de Eurosport en GCN Player te zien. Wil je beide wedstrijden live en gratis kijken? Scan dan (verderop in dit bericht) de QR-code of klik op de code om via een link gratis te kijken!

Gratis live naar sportwedstrijden kijken!

HET SPORTNIEUWS/SPORT IN GRONINGEN – Meestal kijken sportliefhebbers alle wedstrijden via een betaalde sportkanaal op tv of internet. Een kostbare oplossing! Gelukkig is er een goed alternatief, namelijk een gratis ‘livestreams’. Via zo’n gratis livestream kan je met een internet verbinding op je pc, laptop, mobiele telefoon of je smart tv gratis sportwedstrijden kijken. Zo kan je bijvoorbeeld gratis kijken naar formule 1, 2 en 3 races, MotoGP, Darten, Volleybal, Handbal, Eredivisie, Eerste Divisie, Champions League, Europa League, Nations League, EK en WK voetbalwedstrijden, Wielrennen, Veldrijden, Tennis, MXGP en MX2 Motocross maar natuurlijk ook heel veel andere sporten. De kwaliteit van de uitzendingen is meestal erg goed! Dus een prima gratis alternatief om naar sportwedstrijden te kijken!

Streamtips!

Hier de beste linkjes naar pagina’s waar je meestal gratis alle sportwedstrijden kan kijken! Het Sportnieuws en Sport in Groningen hebben meestal hele goede linkjes naar live sportwedstrijden. Sites die ook prima stream linkjes hebben zijn o.a. Live TV, Hesgoal, Sport365, TizCycling, Firstrowsports, Sportstreamings, Livesoccer tv, Streamhunter en Cricfree.

Scan de QR-code of klik op de afbeelding!

Volg ons ook op twitter en facebook of neem een kijkje op de algemene voetbalpagina!

Share this...