Site icon Sport in Groningen

Livestream PSG – Bayern München

[pj-news-ticker]

Finale UEFA Champions League 2020

Livestream PSG – Bayern München

LISSABON – Zondagavond staat om 21.00 uur de Finale van de UEFA Champions League tussen Paris Saint-Germain – FC Bayern München op het programma. Deze wedstrijd is live en gratis te zien via de livestream!

Estádio da Luz

De finale van de UEFA Champions League word gespeeld in het Estádio da Luz in Lissabon. Wegens het coronavirus zal er geen publiek aanwezig zijn. Wie wint vanavond de Champions League? Op voorhand is FC Bayern de grote favoriet of kan PSG voor een verrassing zorgen.

Gratis livestream

De wedstrijd is rechtstreeks te zien op de tv. Mocht je niet de mogelijkheid hebben om de wedstrijd via de tv te volgen, dan is de livestream een mooie oplossing.

Stream-1Stream-2Stream-3

(Let op: Sport in Groningen streamt de uitzendingen niet zelf maar plaatst slechts linkjes naar sites/pagina’s die de livebeelden wel streamen!)

Stream Tips!

Ben jij een echte sportliefhebber en kijk jij graag naar alle sportwedstrijden? Dan ben je hier op het juiste adres! Want op Sport in Groningen kan je diverse linkjes vinden naar de mooiste sportevenementen en de grootste toernooien. Zo kan je kijken naar alle Eredivisie en Eerste-Divisie voetbalUEFA Champions LeagueUEFA Europa League wedstrijden, alle internationale voetbalcompetitiesWielrennenVeldrijdenFormule 1TennisZwemmenSchaatsen en nog veel meer. Dus open bovenaan de site het dropmenu en klik vervolgens op jouw favoriete sportstream-link! 

Veel plezier op Sport in Groningen! 

Livestreams: Sportstream24.nl
Meer gratis livestreams!!
Volg ons ook op twitter

Sportnieuws en gratis livestreams

Als sportliefhebber wil je natuurlijk altijd op de hoogte blijven van het laatste sportnieuws. Het laatste Eredivisie voetbal, Keuken Kampioen Divisie voetbal,  Formule 1. Wielrennen, Tennis en handbal nieuws kan je ook lezen via Sport in Nederland.

Sport nu live kijken? Check nu Sportstream24 en kijk gratis Eredivisie en Keuken Kampioen Divisie voetbal. Maar ook Formule 1 en wielrennen kan je hier gratis online kijken doormiddel van livestreaming! Check Sportstream24 nu!

Exit mobile version