Livestream PSV – Fortuna Sittard

4 oktober 2020 Uit Door Sportredactie
[pj-news-ticker]

Gratis Eredivisievoetbal kijken!

Livestream PSV – Fortuna Sittard

EINDHOVEN – PSV en Fortuna Sittard trappen zondagmiddag om 16.45 uur in Eindhoven af voor de vierde competitieronde in het eredivisie. Deze wedstrijd is live te zien via de gratis stream!

Vorige wedstrijden

PSV Eindhoven heeft zeven punten verzameld in de drie voorgaande competitiewedstrijden. Een redelijke start gezien de ploeg ook actief was in de voorronde van de Europa League. Fortuna Sittard wist tot op heden slechts één punt binnen te halen. Een wat magere score dus. Ze staan hiermee dan ook voorlopig op plaats vijftien in de eredivisie.

We verwachten zondagmiddag om 16.45 uur een mooi duel. Beide ploegen zullen voor de winst willen gaan en drie punten willen binnenhalen. Dus ga er maar lekker voor zitten en geniet van de wedstrijd tussen PSV Eindhoven en Fortuna Sittard. We wensen je veel kijkplezier!

Livestream PSV – Fortuna Sittard

Livestream PSV - Fortuna Sittard
SPORT IN GRONINGEN – Meestal kijken sportliefhebbers alle wedstrijden via een betaalde sportkanaal op tv. Echter lukt dit soms niet en is een goed alternatief de oplossing, ‘livestreams’. Dit zijn gratis online uitzendingen van onder anderen voetbalwedstrijden. Deze wedstrijden worden heel vaak door een gratis internet-streamer uitgezonden. De kwaliteit is soms iets minder dan dat je op de tv gewend bent, maar het is zeker goed alternatief.

(Let op: Sport in Groningen streamt de uitzendingen niet zelf maar plaatst slechts linkjes naar sites/pagina’s die de livebeelden wel streamen!)

Livestreams: Sportstream24.nl
Meer gratis livestreams!!
Volg ons ook op twitter

Share this...