Livestream RKC Waalwijk – Sparta Rotterdam

26 augustus 2020 Uit Door Sportredactie
[pj-news-ticker]

Live voetbal kijken!

Livestream RKC Waalwijk – Sparta Rotterdam

WAALWIJK – Sparta Rotterdam en RKC Waalwijk spelen donderdagavond om 20.00 uur een oefenwedstrijd ter voorbereiding op het aanstaande voetbalseizoen. Deze wedstrijd is live te zien via een gratis stream!

Stream-1Stream-2Stream-3

Voorbereiding

Sparta Rotterdam
Sparta speelde wisselvallig. Van de vier oefenwedstrijden werd er maar een keer gewonnen. Tegen TOP Oss zegevierden de Kasteelheren met 3-1. Van Feyenoord  werd met 3-0 verloren en tegen Telstar (0-0) en NAC Breda (1-1) werd er gelijk gespeeld.

RKC Waalwijk
RKC Waalwijk wist in de voorbereiding slechts een wedstrijd te winnen. Tegen de amateurs van SDCP wonnen de Waalwijkers met 3-0. Tegen Ajax (1-6), Almere City FC (2-4) en NAC Breda (0-2) ging de ploeg van trainer Fred Grim onderuit.

Beide ploegen zullen met het oog op de competitie een goed resultaat willen boeken. Dus ga er maar lekker voor zitten en geniet donderdagavond van een wedstrijd met twee teams die de voorbereiding graag met een positief resultaat zullen willen afsluiten.

Livestream RKC Waalwijk – Sparta Rotterdam

Livestream Sparta Rotterdam - RKC Waalwijk
SPORT IN GRONINGEN – Meestal kijken voetballiefhebbers alle wedstrijden via een betaalde sportkanaal op tv. Echter lukt dit soms niet en is een goed alternatief de oplossing, ‘livestreams’. Dit zijn gratis online uitzendingen van onder anderen voetbalwedstrijden. Deze wedstrijden worden heel vaak door een gratis internet-streamer uitgezonden. De kwaliteit is soms iets minder dan dat je op de tv gewend bent, maar het is zeker goed alternatief.

(Let op: Sport in Groningen streamt de uitzendingen niet zelf maar plaatst slechts linkjes naar sites/pagina’s die de livebeelden wel streamen!)

Livestreams: Sportstream24.nl
Meer gratis livestreams!!
Volg ons ook op twitter