Livestream RKC Waalwijk – Vitesse

13 september 2020 Uit Door Sportredactie
[pj-news-ticker]

Gratis eredivisievoetbal kijken!

Livestream RKC Waalwijk – Vitesse

WAALWIJK –  RKC Waalwijk en Vitesse trappen zondagmiddag om 16.45 uur in Waalwijk af voor de eerste competitiewedstrijd in het eredivisie voetbalseizoen 2020/2021. Deze wedstrijd is live te zien via de gratis stream!

Vorig seizoen

RKC Waalwijk draaide een tegenvallend voetbalseizoen. De Waalwijkers eindigden onderaan in de eredivisie. Een geluk bij een ongeluk was dat er door het afgebroken corona-seizoen door de KNVB werd besloten dat de degradatie en promotie zou komen te vervallen. Een nieuwe kans dus! Vitesse had een stabiel seizoen. De Arnhemmers eindigden met 41 punten op de 7e plaats. Een mooi resultaat dus.

We verwachten zondagmiddag een mooie pot voetbal in Waalwijk. Beide ploegen zullen goed van start willen gaan en drie punten willen pakken. Dus ga er maar even lekker voor zitten en geniet van de wedstrijd tussen RKC en Vitesse. We wensen je veel kijkplezier!

Livestream RKC Waalwijk – Vitesse

Livestream RKC Waalwijk - Vitesse
SPORT IN GRONINGEN – Meestal kijken sportliefhebbers alle wedstrijden via een betaalde sportkanaal op tv. Echter lukt dit soms niet en is een goed alternatief de oplossing, ‘livestreams’. Dit zijn gratis online uitzendingen van onder anderen voetbalwedstrijden. Deze wedstrijden worden heel vaak door een gratis internet-streamer uitgezonden. De kwaliteit is soms iets minder dan dat je op de tv gewend bent, maar het is zeker goed alternatief.

(Let op: Sport in Groningen streamt de uitzendingen niet zelf maar plaatst slechts linkjes naar sites/pagina’s die de livebeelden wel streamen!)

Livestreams: Sportstream24.nl
Meer gratis livestreams!!
Volg ons ook op twitter