Livestream Roda JC - FC Dordrecht

Livestream Roda JC – FC Dordrecht

18 september 2020 0 Door Sportredactie
[pj-news-ticker]

Gratis Keuken Kampioen Divisie kijken!

Livestream Roda JC – FC Dordrecht

RAALTE – Roda JC en FC Dordrecht trappen vrijdagavond om 21.00 uur in Raalte af voor de vierde ronde in de Keuken Kampioen Divisie. Deze wedstrijd is live te zien via de gratis stream!

Wedstrijdinformatie

Roda JC maakte een prima competitiestart. De voetballers uit Raalte wisten uit de drie gespeelde wedstrijden 6 punten te verzamelen. De ploeg uit het zuiden van het land staat hiermee dan ook zesde in de Keuken Kampioen Divisie. FC Dordrecht had duidelijk een iets mindere start. De ploeg uit Dordrecht wist slechts 1 punt uit de drie gespeelde wedstrijden mee naar huis te nemen. Ze staan hiermee dan ook achttiende in de Keuken Kampioen Divisie.

We verwachten vrijdagavond een mooie pot voetbal in Raalte. Beide ploegen zullen drie punten willen pakken. Dus ga er maar even lekker voor zitten en geniet van de wedstrijd tussen Roda JC en FC Dordrecht. We wensen je veel kijkplezier!

Livestream Roda JC – FC Dordrecht

Livestream Roda JC - FC Dordrecht
SPORT IN GRONINGEN – Meestal kijken sportliefhebbers alle wedstrijden via een betaalde sportkanaal op tv. Echter lukt dit soms niet en is een goed alternatief de oplossing, ‘livestreams’. Dit zijn gratis online uitzendingen van onder anderen voetbalwedstrijden. Deze wedstrijden worden heel vaak door een gratis internet-streamer uitgezonden. De kwaliteit is soms iets minder dan dat je op de tv gewend bent, maar het is zeker goed alternatief.

(Let op: Sport in Groningen streamt de uitzendingen niet zelf maar plaatst slechts linkjes naar sites/pagina’s die de livebeelden wel streamen!)

Livestreams: Sportstream24.nl
Meer gratis livestreams!!
Volg ons ook op twitter