Livestream Roda JC – FC Volendam

4 oktober 2020 Uit Door Sportredactie
[pj-news-ticker]

Gratis Keuken Kampioen Divisie kijken!

Livestream Roda JC – FC Volendam

KERKRADE – Roda JC en FC Volendam trappen zondagavond om 20.00 uur in Kerkrade af voor de zesde competitieronde de Keuken Kampioen Divisie. Deze wedstrijd is live te zien via de gratis stream!

Vorige wedstrijd

Roda JC uit Kerkrade ging prima van start in de Keuken Kampioen Divisie. De club uit Kerkrade behaalde in de eerste wedstrijden van de competitie tien punten. Hiermee staan ze dan ook terecht op een mooie vierde plaats. FC Volendam heeft de smaak nog niet echt te pakken. De Volendammers behaalden vijf punten uit vijf duels. Een beetje tegenvallend. Ze staan hiermee zestiende. Tijd voor een omslag dus.

We verwachten zondagavond een mooi duel. Beide ploegen zullen voor de winst willen gaan en drie punten willen pakken. Dus ga er maar lekker voor zitten en geniet van de wedstrijd tussen Roda JC n FC Volendam. We wensen je veel kijkplezier!

Livestream Roda JC – FC Volendam

Livestream Roda JC - FC Volendam
SPORT IN GRONINGEN – Meestal kijken sportliefhebbers alle wedstrijden via een betaalde sportkanaal op tv. Echter lukt dit soms niet en is een goed alternatief de oplossing, ‘livestreams’. Dit zijn gratis online uitzendingen van onder anderen voetbalwedstrijden. Deze wedstrijden worden heel vaak door een gratis internet-streamer uitgezonden. De kwaliteit is soms iets minder dan dat je op de tv gewend bent, maar het is zeker goed alternatief.

(Let op: Sport in Groningen streamt de uitzendingen niet zelf maar plaatst slechts linkjes naar sites/pagina’s die de livebeelden wel streamen!)

Livestreams: Sportstream24.nl
Meer gratis livestreams!!
Volg ons ook op twitter

Sportnieuws en gratis livestreams

Als sportliefhebber wil je natuurlijk altijd op de hoogte blijven van het laatste sportnieuws. Het laatste Eredivisie voetbal, Keuken Kampioen Divisie voetbal,  Formule 1. Wielrennen, Tennis en handbal nieuws kan je ook lezen via Sport in Nederland.

Sport nu live kijken? Check nu Sportstream24 en kijk gratis Eredivisie en Keuken Kampioen Divisie voetbal. Maar ook Formule 1 en wielrennen kan je hier gratis online kijken doormiddel van livestreaming! Check Sportstream24 nu!