Livestream Ronde van Vlaanderen

Livestream Ronde van Vlaanderen

18 oktober 2020 Uit Door Sportredactie
[pj-news-ticker]

– Gratis wielrennen kijken! –

Livestream Ronde van Vlaanderen

OUDENAARDE – Zondag 18 oktober staat de 104e Ronde van Vlaanderen op het programma. Deze wielerklassieker over 241 kilometer is live te zien via de gratis stream!

Route en publiek

Met het oog op de drukke wielerkalender werd het parcours van de Ronde – net zoals die van een aantal andere Vlaamse klassiekers – licht ingekort tot 241 km (in plaats van 270 km) bij de elite mannen en 135 km bij de elite vrouwen. De start en finale blijft wel ongewijzigd. Tevens is er een publieksverbod op alle hellingen en alle kasseistroken, de zones waar m.a.w. traditiegetrouw veel toeschouwers samentroepen. 

Livestream Ronde van Vlaanderen

Livestream Ronde van Vlaanderen
SPORT IN GRONINGEN – Meestal kijken sportliefhebbers alle wedstrijden via een betaalde sportkanaal op tv of internet. Een kostbare oplossing! Gelukkig is er een goed alternatief, namelijk een gratis ‘livestreams’. Via zo’n gratis livestream kan je met een internet verbinding op je pc, laptop, mobiele telefoon of je smart tv gratis sportwedstrijden kijken. Zo kan je bijvoorbeeld gratis kijken naar formule 1, 2 en 3 races, MotoGP, Eredivisie, Eerste Divisie, Champions League en Europa League voetbalwedstrijden, wielrennen, Veldrijden, Tennis, MXGP en MX2 Motocross maar natuurlijk ook heel veel andere sporten. De kwaliteit van de uitzendingen is meestal erg goed! Dus een prima gratis alternatief om naar sportwedstrijden te kijken! Nog meer sporten? Volg dan deze link!

(Let op: Sport in Groningen streamt de uitzendingen niet zelf maar plaatst slechts linkjes naar sites/pagina’s die de livebeelden wel streamen!)

Livestreams: Sportstream24.nl
Meer gratis livestreams!!
Volg ons ook op twitter

Share this...