Livestream Rosenborg BK – PSV

1 oktober 2020 Uit Door Sportredactie
[pj-news-ticker]

Gratis Europa League voetbal kijken!

Livestream Rosenborg BK – PSV

TRONDHEIM – PSV Eindhoven speelt donderdagavond om 19.00 uur in het Noorse Trondheim tegen Rosenborg BK voor een plaats in de groepsfase van de Europa League. Deze wedstrijd is gratis live te zien via de stream!

PSV wist zich voor de kwalificatieronde in de Europa League te plaatsen door het Sloveense NS Mura met 5-1 te verslaan. Rosenborg BK versloeg in de derde kwalificatieronde het Turkse Alanyaspor met 1-0.

Het duel om een plaats in de groepsfase van de Europa League zal worden gespeeld in het Lerkendal Stadion in Trondheim. Het stadion heeft plaats voor 21.421 toeschouwers. De coach van Rosenborg BK is de 45- jarige Eirik Horneland. Horneland zelf speelde in het verleden als verdediger bij SK Vard Haugesund.

We verwachten donderdagavond om 19.00 uur in Trondheim een mooie pot voetbal. Beide ploegen zullen zich willen plaatsen voor de groepsfase in de Europa League. Dus ga er maar even lekker voor zitten en geniet van de wedstrijd tussen Rosenborg BK en PSV. We wensen je veel kijkplezier!

Livestream Rosenborg BK – PSV

Livestream Rosenborg BK - PSV
SPORT IN GRONINGEN – Meestal kijken sportliefhebbers alle wedstrijden via een betaalde sportkanaal op tv. Echter lukt dit soms niet en is een goed alternatief de oplossing, ‘livestreams’. Dit zijn gratis online uitzendingen van onder anderen voetbalwedstrijden. Deze wedstrijden worden heel vaak door een gratis internet-streamer uitgezonden. De kwaliteit is soms iets minder dan dat je op de tv gewend bent, maar het is zeker goed alternatief.

(Let op: Sport in Groningen streamt de uitzendingen niet zelf maar plaatst slechts linkjes naar sites/pagina’s die de livebeelden wel streamen!)

Livestreams: Sportstream24.nl
Meer gratis livestreams!!
Volg ons ook op twitter

Share this...