Livestream Rusland - Nederland

Livestream Rusland – Nederland

11 september 2020 0 Door Sportredactie
[pj-news-ticker]

Gratis naar de Oranjevrouwen kijken!

Livestream Rusland – Nederland

MOSKOU – Het Nederlands vrouwenelftal speelt vrijdagmiddag om 16.00 uur in het Sapsan Arena in Moskou het belangrijke EK-kwalificatieduel tegen Rusland. Deze wedstrijd is gratis te zien via de stream!

Tickets voor EK

Bij winst kan de ploeg van bondscoach Sarina Wiegman de tickets voor de eindronde alvast gaan boeken, want de eerste plaats kan oranje dan bijna niet meer ontgaan.

Bijna een jaar geleden werd het 2-0 voor Oranje. In Eindhoven scoorden toen Daniëlle van de Donk en Vivianne Miedema.

Nederland staat met 18 punten uit 6 duels bovenaan in groep A. Het nationale vrouwenteam van Rusland volgt met 9 punten uit 4 duels als tweede. Slovenië volgt met 9 uit 6 als derde. De Nederlandse vrouwen hoeven zich niet direct zorgen te maken over de kwalificatiemogelijkheden.

Code oranje

De reis naar Moskou baart wellicht meer zorgen in deze tijden van corona. Voor Rusland geldt namelijk code oranje en dus zijn voor de meeste mensen de grenzen gesloten. De dames stappen ondanks alles gewoon in het vliegtuig. Het hele team is vooraf gecheckt zodat iedereen zich veilig kan voelen.

Stand groep A

1. Nederland6-18
2. Rusland4-9
3. Slovenië6-9
4. Kosovo5-6
5. Estland4-1
6. Turkije5-1
Livestream Rusland - Nederland
Livestream Rusland – Nederland

(Let op: Sport in Groningen streamt de uitzendingen niet zelf maar plaatst slechts linkjes naar sites/pagina’s die de livebeelden wel streamen!)

Livestreams: Sportstream24.nl
Meer gratis livestreams!!
Volg ons ook op twitter