Livestream SC Cambuur – Jong FC Utrecht

25 september 2020 Uit Door Sportredactie
[pj-news-ticker]

Gratis Keuken Kampioen Divisie kijken!

Livestream SC Cambuur – Jong FC Utrecht

LEEUWARDEN – SC Cambuur en Jong FC Utrecht trappen vrijdagavond om 21.00 uur in Leeuwarden af voor de vijfde ronde in de Keuken Kampioen Divisie. Deze wedstrijd is live te zien via de gratis stream!

Wedstrijdinformatie

SC Cambuur uit het Friese Leeuwarden ging de competitie in de Keuken Kampioen Divisie voortvarend van start. De ploeg uit Leeuwarden verzamelde de punten met name in de eerste twee wedstrijden en lieten vervolgens wat punten liggen. SC Cambuur staat na vier wedstrijden met zeven punten op de 4e plaats. Jong FC Utrecht moet de balans nog vinden. De ploeg heeft in vier wedstrijden vier punten weten binnen te halen. Tijd voor de omslag?

We verwachten vrijdagavond een mooie pot voetbal in het hoge noorden. Beide ploegen zullen drie punten willen pakken. Dus ga er maar even lekker voor zitten en geniet van de wedstrijd tussen SC Cambuur en Jong FC Utrecht. We wensen je veel kijkplezier!

Livestream SC Cambuur – Jong FC Utrecht

Livestream SC Cambuur - Jong FC Utrecht
SPORT IN GRONINGEN – Meestal kijken sportliefhebbers alle wedstrijden via een betaalde sportkanaal op tv. Echter lukt dit soms niet en is een goed alternatief de oplossing, ‘livestreams’. Dit zijn gratis online uitzendingen van onder anderen voetbalwedstrijden. Deze wedstrijden worden heel vaak door een gratis internet-streamer uitgezonden. De kwaliteit is soms iets minder dan dat je op de tv gewend bent, maar het is zeker goed alternatief.

(Let op: Sport in Groningen streamt de uitzendingen niet zelf maar plaatst slechts linkjes naar sites/pagina’s die de livebeelden wel streamen!)

Livestreams: Sportstream24.nl
Meer gratis livestreams!!
Volg ons ook op twitter

Sportnieuws en gratis livestreams

Als sportliefhebber wil je natuurlijk altijd op de hoogte blijven van het laatste sportnieuws. Het laatste Eredivisie voetbal, Keuken Kampioen Divisie voetbal,  Formule 1. Wielrennen, Tennis en handbal nieuws kan je ook lezen via Sport in Nederland.

Sport nu live kijken? Check nu Sportstream24 en kijk gratis Eredivisie en Keuken Kampioen Divisie voetbal. Maar ook Formule 1 en wielrennen kan je hier gratis online kijken doormiddel van livestreaming! Check Sportstream24 nu!