Livestream SC Heerenveen – VVV Venlo

23 september 2020 Uit Door Sportredactie
[pj-news-ticker]

Gratis Eredivisievoetbal kijken!

Livestream SC Heerenveen – VVV Venlo

HEERENVEEN – SC Heerenveen en VVV Venlo trappen zaterdagavond om 20.00 uur in Heerenveen af voor de derde competitieronde in het eredivisie. Deze wedstrijd is live te zien via de gratis stream!

Vorige wedstrijd

SC Heerenveen is uitstekend van start gegaan in het nieuwe eredivisie voetbalseizoen. De mannen van trainer Johnny Jansen wisten de eerste twee wedstrijden te winnen. Derhalve staat de club uit Heerenveen bovenaan in de eredivisie. VVV uit Venlo kwam ook prima uit de startblokken. De ploeg van coach Jay Driessen pakte in de eerste twee duels vier punten.

We verwachten zaterdagavond om 20.00 uur een mooie pot voetbal in het Abe Lenstra stadion in Heerenveen. Beide ploegen zullen voor de winst willen gaan en drie punten willen pakken. Dus ga er maar even lekker voor zitten en geniet van de wedstrijd tussen SC Heerenveen en VVV Venlo. We wensen je veel kijkplezier!

Livestream SC Heerenveen – VVV Venlo

Livestream SC Heerenveen - VVV Venlo
SPORT IN GRONINGEN – Meestal kijken sportliefhebbers alle wedstrijden via een betaalde sportkanaal op tv. Echter lukt dit soms niet en is een goed alternatief de oplossing, ‘livestreams’. Dit zijn gratis online uitzendingen van onder anderen voetbalwedstrijden. Deze wedstrijden worden heel vaak door een gratis internet-streamer uitgezonden. De kwaliteit is soms iets minder dan dat je op de tv gewend bent, maar het is zeker goed alternatief.

(Let op: Sport in Groningen streamt de uitzendingen niet zelf maar plaatst slechts linkjes naar sites/pagina’s die de livebeelden wel streamen!)

Livestreams: Sportstream24.nl
Meer gratis livestreams!!
Volg ons ook op twitter

Sportnieuws en gratis livestreams

Als sportliefhebber wil je natuurlijk altijd op de hoogte blijven van het laatste sportnieuws. Het laatste Eredivisie voetbal, Keuken Kampioen Divisie voetbal,  Formule 1. Wielrennen, Tennis en handbal nieuws kan je ook lezen via Sport in Nederland.

Sport nu live kijken? Check nu Sportstream24 en kijk gratis Eredivisie en Keuken Kampioen Divisie voetbal. Maar ook Formule 1 en wielrennen kan je hier gratis online kijken doormiddel van livestreaming! Check Sportstream24 nu!