Livestream Sparta Rotterdam – AZ Alkmaar

3 oktober 2020 Uit Door Sportredactie
[pj-news-ticker]

Gratis Eredivisievoetbal kijken!

Livestream Sparta Rotterdam – AZ Alkmaar

ROTTERDAM – Sparta Rotterdam en AZ Alkmaar trappen zondagmiddag om 14.30 uur in Rotterdam af voor de vierde competitieronde in het eredivisie. Deze wedstrijd is live te zien via de gratis stream!

Vorige wedstrijden

Sparta Rotterdam heeft de punten hard nodig. De Rotterdammers wisten in de eerste drie wedstrijden geen punten binnen te halen. De Rotterdammers staan dan ook samen met ADO Den Haag en RKC Waalwijk onderaan in de eredivisie. Tijd om punten te verzamelen dus. AZ speelde nog maar twee wedstrijden. De ploeg uit Alkmaar heeft twee punten binnen gehaald. Op de ranglijst staan ze, met één duel minder op de dertiende plek. Dus ook voor AZ is het belangrijk op punten binnen te halen.

We verwachten zondagmiddag dan ook een spannende pot voetbal. Beide ploegen zullen voor de winst willen gaan en drie punten willen pakken. Dus ga er maar lekker voor zitten en geniet van de wedstrijd tussen Sparta Rotterdam en AZ Alkmaar. We wensen je veel kijkplezier!

Livestream Sparta Rotterdam – AZ Alkmaar

Livestream Sparta Rotterdam - AZ Alkmaar
SPORT IN GRONINGEN – Meestal kijken sportliefhebbers alle wedstrijden via een betaalde sportkanaal op tv. Echter lukt dit soms niet en is een goed alternatief de oplossing, ‘livestreams’. Dit zijn gratis online uitzendingen van onder anderen voetbalwedstrijden. Deze wedstrijden worden heel vaak door een gratis internet-streamer uitgezonden. De kwaliteit is soms iets minder dan dat je op de tv gewend bent, maar het is zeker goed alternatief.

(Let op: Sport in Groningen streamt de uitzendingen niet zelf maar plaatst slechts linkjes naar sites/pagina’s die de livebeelden wel streamen!)

Livestreams: Sportstream24.nl
Meer gratis livestreams!!
Volg ons ook op twitter

Share this...