Livestream Superprestige Merksplas

Livestream Superprestige Merksplas

16 november 2020 Uit Door Sportredactie
[pj-news-ticker]

– Gratis alle veldritten kijken! –

Livestream Superprestige Merksplas

VELDRIJDEN – Op zondag 22 november staan de veldrijders aan de start voor de Superprestige Merksplas. Zowel de elite dames als heren komen aan de start. De vrouwen gaan om 13.40 uur van start en de heren om 15.00 uur. Beide wedstrijden zijn hier live te zien via een stream!

Klassement

In het dames klassement gaat de Nederlandse Ceylin del Carmen Alvarado aan de leiding. Bij de mannen is de Belg Eli Iserbyt de leider in het algemeen klassement.

Kijk hier live via de onderstaande live stream link!

Livestream Superprestige Merksplas

SPORT IN GRONINGEN – Meestal kijken sportliefhebbers alle wedstrijden via een betaalde sportkanaal op tv of internet. Een kostbare oplossing! Gelukkig is er een goed alternatief, namelijk een gratis ‘livestreams’. Via zo’n gratis livestream kan je met een internet verbinding op je pc, laptop, mobiele telefoon of je smart tv gratis sportwedstrijden kijken. Zo kan je bijvoorbeeld gratis kijken naar formule 1, 2 en 3 races, MotoGP, Eredivisie, Eerste Divisie, Champions League en Europa League voetbalwedstrijden, wielrennen, Veldrijden, Tennis, MXGP en MX2 Motocross maar natuurlijk ook heel veel andere sporten. De kwaliteit van de uitzendingen is meestal erg goed! Dus een prima gratis alternatief om naar sportwedstrijden te kijken! Nog meer sporten? Volg dan deze link!

(Let op: Sport in Groningen streamt de uitzendingen niet zelf maar plaatst slechts linkjes naar sites/pagina’s die de livebeelden wel streamen!)

Livestreams: Sportstream24.nl
Meer gratis livestreams!!
Volg ons ook op twitter

Share this...