Livestream Superprestige veldrit in Niel

Livestream Superprestige veldrit in Niel

10 november 2020 0 Door Sportredactie

– Gratis alle veldritten kijken! –

Livestream Superprestige veldrit in Niel

NIEL – Woensdagmiddag gaat in het Belgische Niel de vierde wedstrijd in het Telenet Superprestige circuit van start. De wedstrijd gaat om 13.40 uur van start met de elite dames gevolgd door de mannen om 15.00 uur. De wedstrijd is gratis te zien via de stream!

Klassement elite vrouwen

Bij de elite vrouwen gaat de Nederlandse Ceylin del Carmen Alvarado met 30 punten aan de leiding. Annemarie Worst volgt als tweede met 28 punten en Lucinda Brand met 26 punten derde.

Klassement elite mannen

Bij de elite mannen gaan Eli Iserbyt en Toon Aerts samen met 29 punten aan de leiding. Ze worden met 5 punten achterstand gevolgd door Laurens Sweeck en Lars van der Haar.

Livestream Superprestige veldrit in Niel

SPORT IN GRONINGEN – Meestal kijken sportliefhebbers alle wedstrijden via een betaalde sportkanaal op tv of internet. Een kostbare oplossing! Gelukkig is er een goed alternatief, namelijk een gratis ‘livestreams’. Via zo’n gratis livestream kan je met een internet verbinding op je pc, laptop, mobiele telefoon of je smart tv gratis sportwedstrijden kijken. Zo kan je bijvoorbeeld gratis kijken naar formule 1, 2 en 3 races, MotoGP, Eredivisie, Eerste Divisie, Champions League en Europa League voetbalwedstrijden, wielrennen, Veldrijden, Tennis, MXGP en MX2 Motocross maar natuurlijk ook heel veel andere sporten. De kwaliteit van de uitzendingen is meestal erg goed! Dus een prima gratis alternatief om naar sportwedstrijden te kijken! Nog meer sporten? Volg dan deze link!

(Let op: Sport in Groningen streamt de uitzendingen niet zelf maar plaatst slechts linkjes naar sites/pagina’s die de livebeelden wel streamen!)

Livestreams: Sportstream24.nl
Meer gratis livestreams!!
Volg ons ook op twitter