Livestream Telstar - FC Den Bosch

Livestream Telstar – FC Den Bosch

28 september 2020 0 Door Sportredactie
[pj-news-ticker]

Gratis Keuken Kampioen Divisie kijken!

Livestream Telstar – FC Den Bosch

VELSEN – Telstar en FC Den Bosch trappen maandagavond om 21.00 uur in Velsen af voor de vijfde ronde in de Keuken Kampioen Divisie. Deze wedstrijd is live te zien via de gratis stream!

Wedstrijdinformatie

Telstar ging het voetbalseizoen in de Keuken Kampioen Divisie voortvarend van start de club van trainer Andries Jonker behaalde in de eerste vier wedstrijden zeven punten. Hiermee staat de ploeg tijdelijk op de zesde plaats. Het team van FC Den Bosch trainer Erik van der Ven haalde uit de eerste vier wedstrijden zes punten. Een mooie start van de competitie.

Gezien de voorgaande duels verwachten we maandagavond om 21.00 uur een mooie pot voetbal in Velsen. Beide ploegen zullen wat punten willen verzamelen en willen stijgen op de ranglijst. Dus ga er maar even lekker voor zitten en geniet van de wedstrijd tussen Telstar en FC Den Bosch. We wensen je veel kijkplezier!

Livestream Telstar – FC Den Bosch

Livestream Telstar - FC Den Bosch
SPORT IN GRONINGEN – Meestal kijken sportliefhebbers alle wedstrijden via een betaalde sportkanaal op tv. Echter lukt dit soms niet en is een goed alternatief de oplossing, ‘livestreams’. Dit zijn gratis online uitzendingen van onder anderen voetbalwedstrijden. Deze wedstrijden worden heel vaak door een gratis internet-streamer uitgezonden. De kwaliteit is soms iets minder dan dat je op de tv gewend bent, maar het is zeker goed alternatief.

(Let op: Sport in Groningen streamt de uitzendingen niet zelf maar plaatst slechts linkjes naar sites/pagina’s die de livebeelden wel streamen!)

Livestreams: Sportstream24.nl
Meer gratis livestreams!!
Volg ons ook op twitter