Livestream Telstar - FC Volendam

Livestream Telstar – FC Volendam

29 augustus 2020 Uit Door Sportredactie
[pj-news-ticker]

Gratis Keuken Kampioen Divisie kijken!

Livestream Telstar – FC Volendam

VELSEN – In de eerste ronde in de Keuken Kampioen Divisie ontvangt Telstar vanmiddag om 12.15 uur FC Volendam. Deze wedstrijd is gratis live te zien via de livestream!

Vorig seizoen

Telstar eindigde het vorige seizoen in de Keuken Kampioen Divisie als tiende. FC Volendam stond na de seizoensafsluiting als derde op de ranglijst. Vanmiddag verwachten we een mooie pot voetbal. Beide ploegen zullen goed van start willen gaan en drie punten willen pakken. Dus ga er maar even lekker voor zitten en geniet van de wedstrijd tussen Telstar en FC Volendam. We wensen je veel kijkplezier!

Livestream Keuken Kampioen Divisie
SPORT IN GRONINGEN – Meestal kijken sportliefhebbers alle wedstrijden via een betaalde sportkanaal op tv. Echter lukt dit soms niet en is een goed alternatief de oplossing, ‘livestreams’. Dit zijn gratis online uitzendingen van onder anderen voetbalwedstrijden. Deze wedstrijden worden heel vaak door een gratis internet-streamer uitgezonden. De kwaliteit is soms iets minder dan dat je op de tv gewend bent, maar het is zeker goed alternatief.

(Let op: Sport in Groningen streamt de uitzendingen niet zelf maar plaatst slechts linkjes naar sites/pagina’s die de livebeelden wel streamen!)

Livestreams: Sportstream24.nl
Meer gratis livestreams!!
Volg ons ook op twitter