Livestream Telstar – MVV

10 september 2020 Uit Door Sportredactie
[pj-news-ticker]

Gratis Keuken Kampioen Divisie kijken!

Livestream Telstar – MVV

VELSEN – Telstar en MVV trappen zondagavond om 20.00 uur in Velsen af voor de derde competitiewedstrijd in de Keuken Kampioen Divisie. Deze wedstrijd is live te zien via de gratis stream!

Resultaten

Telstar wist uit de eerste twee wedstrijden 4 punten binnen te slepen. Een prima start dus van de voetbalploeg uit Velsen. MVV Maastricht kwam wat minder goed uit de startblokken. De ploeg moest in de eerste twee duels 7 doelpunten incasseren en staat met 1 punt op de 16e plaats in de Keuken Kampioen Divisie.

We verwachten zondagavond een mooie pot voetbal op in Velsen. Beide ploegen zullen drie punten willen pakken. Dus ga er maar even lekker voor zitten en geniet van de wedstrijd tussen Telstar en MVV Maastricht. We wensen je veel kijkplezier!

Livestream Telstar – MVV

Livestream Telstar - MVV
SPORT IN GRONINGEN – Meestal kijken sportliefhebbers alle wedstrijden via een betaalde sportkanaal op tv. Echter lukt dit soms niet en is een goed alternatief de oplossing, ‘livestreams’. Dit zijn gratis online uitzendingen van onder anderen voetbalwedstrijden. Deze wedstrijden worden heel vaak door een gratis internet-streamer uitgezonden. De kwaliteit is soms iets minder dan dat je op de tv gewend bent, maar het is zeker goed alternatief.

(Let op: Sport in Groningen streamt de uitzendingen niet zelf maar plaatst slechts linkjes naar sites/pagina’s die de livebeelden wel streamen!)

Livestreams: Sportstream24.nl
Meer gratis livestreams!!
Volg ons ook op twitter

Sportnieuws en gratis livestreams

Als sportliefhebber wil je natuurlijk altijd op de hoogte blijven van het laatste sportnieuws. Het laatste Eredivisie voetbal, Keuken Kampioen Divisie voetbal,  Formule 1. Wielrennen, Tennis en handbal nieuws kan je ook lezen via Sport in Nederland.

Sport nu live kijken? Check nu Sportstream24 en kijk gratis Eredivisie en Keuken Kampioen Divisie voetbal. Maar ook Formule 1 en wielrennen kan je hier gratis online kijken doormiddel van livestreaming! Check Sportstream24 nu!