Livestream TOP Oss - SC Cambuur

Livestream TOP Oss – SC Cambuur

17 september 2020 Uit Door Sportredactie
[pj-news-ticker]

Gratis Keuken Kampioen Divisie kijken!

Livestream TOP Oss – SC Cambuur

OSS – TOP Oss en SC Cambuur trappen zaterdagmiddag om 16.30 uur in Oss af voor de vierde ronde in de Keuken Kampioen Divisie. Deze wedstrijd is live te zien via de gratis stream!

Wedstrijdinformatie

TOP Oss heeft in de Keuken Kampioen Divisie een slechte start gehad. De club uit Oss verloor alle drie de wedstrijden en staat dan ook helemaal onderaan in de competitiestand. Tijd voor een overwinning dus. SC Cambuur daarentegen had een uitstekende start. De ploeg uit Leeuwarden won de eerste twee duels met ruime cijfers maar verloor het derde duel. Dus heeft het team uit Friesland iets recht te zetten.

We verwachten zaterdagmiddag dan ook een mooie pot voetbal in Oss. Beide ploegen zullen drie punten willen pakken. Dus ga er maar even lekker voor zitten en geniet van de wedstrijd tussen TOP Oss en SC Cambuur. We wensen je veel kijkplezier!

Livestream TOP Oss – SC Cambuur

Livestream TOP Oss - SC Cambuur
SPORT IN GRONINGEN – Meestal kijken sportliefhebbers alle wedstrijden via een betaalde sportkanaal op tv. Echter lukt dit soms niet en is een goed alternatief de oplossing, ‘livestreams’. Dit zijn gratis online uitzendingen van onder anderen voetbalwedstrijden. Deze wedstrijden worden heel vaak door een gratis internet-streamer uitgezonden. De kwaliteit is soms iets minder dan dat je op de tv gewend bent, maar het is zeker goed alternatief.

(Let op: Sport in Groningen streamt de uitzendingen niet zelf maar plaatst slechts linkjes naar sites/pagina’s die de livebeelden wel streamen!)

Livestreams: Sportstream24.nl
Meer gratis livestreams!!
Volg ons ook op twitter