Livestream training F1 GP Rusland

Livestream training F1 GP Rusland

24 september 2020 Uit Door Sportredactie
[pj-news-ticker]

Gratis Formule 1 kijken!

Livestream training F1 GP Rusland

SOTSJI – Zondagmiddag staan om 13.10 uur de Formule 1 coureurs in Sochi op de Sochi Autodrom aan de start voor de Grand Prix van Rusland. Echter gaat het raceweekend vrijdagochtend al van start. Dan gaan de coureurs van alle Formule 1 teams de baan op voor de eerste van in totaal 3 vrije trainingen. Wil je van het Formule 1 weekend niets missen? Kijk dan gratis via onderstaande livestream alle trainingen, de kwalificatie op zaterdag en de race op zondagmiddag!

Programma Grand Prix van Rusland

Vrijdag 25 september
10.00 uur: Eerste vrije training
14.00 uur: Tweede vrije training

Zaterdag 26 september
11.00 uur: Derde vrije training
(Livestream 1Livestream 2Livestream 3)
14.00 uur: Kwalificatie
(Livestream 1Livestream 2Livestream 3)

Zondag 27 september
12.00 uur: Grand Prix van Rusland (start 13.10 uur)
(Livestream 1Livestream 2Livestream 3)

Livestream training F1 GP Rusland

Livestream training F1 GP Rusland
SPORT IN GRONINGEN – Meestal kijken sportliefhebbers alle wedstrijden via een betaalde sportkanaal op tv. Echter lukt dit soms niet en is een goed alternatief de oplossing, ‘livestreams’. Dit zijn gratis online uitzendingen van onder anderen formule 1 races. Deze wedstrijden worden heel vaak door een gratis internet-streamer uitgezonden. De kwaliteit is soms iets minder dan dat je op de tv gewend bent, maar het is zeker goed alternatief.

(Let op: Sport in Groningen streamt de uitzendingen niet zelf maar plaatst slechts linkjes naar sites/pagina’s die de livebeelden wel streamen!)

Livestreams: Sportstream24.nl
Meer gratis livestreams!!
Volg ons ook op twitter

Sportnieuws en gratis livestreams

Als sportliefhebber wil je natuurlijk altijd op de hoogte blijven van het laatste sportnieuws. Het laatste Eredivisie voetbal, Keuken Kampioen Divisie voetbal,  Formule 1. Wielrennen, Tennis en handbal nieuws kan je ook lezen via Sport in Nederland.

Sport nu live kijken? Check nu Sportstream24 en kijk gratis Eredivisie en Keuken Kampioen Divisie voetbal. Maar ook Formule 1 en wielrennen kan je hier gratis online kijken doormiddel van livestreaming! Check Sportstream24 nu!