Livestream veldrit GP Sven Nys in Baal

Livestream veldrit GP Sven Nys in Baal

31 december 2020 Uit Door Sportredactie

– Veldrijden –

Livestream veldrit GP Sven Nys in Baal

BAALDe eerste veldrit van het jaar 2021 staat op de kalender voor 1 januari. Dan gaan de veldrijders rond de Balenberg los voor de vijfde wedstrijd in de X2O Trofee met de GP Sven Nys. De volledige wedstrijd van zowel de vrouwen als mannen gaat op 13.45 uur van start met de vrouwen. De mannen worden om 15.00 uur weggeschoten voor hun veldrit rond de Balenberg.

Programma

13.45 uur   Elite Dames – Soudal Ladies Trophy (live op Eurosport, Sporza en gratis stream)

15.00 uur  X2O Trofee Elite & U23 Mannen (live op Eurosport, Sporza en gratis stream)

De GP Sven Nys zal achter gesloten deuren georganiseerd worden omwille van de Covid-19 maatregelen. Voor de fans is het uiteraard jammer dat ze voorlopig niet ter plaatse kunnen supporteren, maar gelukkig kan alles live gevolgd worden op Sporza, Eurosport en de gratis stream!

Gratis Livestream!

Livestream veldrit GP Sven Nys in Baal
Livestream veldrit GP Sven Nys in Baal

SPORT IN GRONINGEN – Meestal kijken sportliefhebbers alle wedstrijden via een betaalde sportkanaal op tv of internet. Een kostbare oplossing! Gelukkig is er een goed alternatief, namelijk een gratis ‘livestreams’. Via zo’n gratis livestream kan je met een internet verbinding op je pc, laptop, mobiele telefoon of je smart tv gratis sportwedstrijden kijken. Zo kan je bijvoorbeeld gratis kijken naar formule 1, 2 en 3 races, MotoGP, Eredivisie, Eerste Divisie, Champions League en Europa League voetbalwedstrijden, wielrennen, Veldrijden, Tennis, MXGP en MX2 Motocross maar natuurlijk ook heel veel andere sporten. De kwaliteit van de uitzendingen is meestal erg goed! Dus een prima gratis alternatief om naar sportwedstrijden te kijken! Nog meer sporten? Volg dan deze link!

(Let op: Sport in Groningen streamt de uitzendingen niet zelf maar plaatst slechts linkjes naar sites/pagina’s die de livebeelden wel streamen!)

Livestreams: Sportstream24.nl
Meer gratis livestreams!!
Volg ons ook op twitter

Sportnieuws en gratis livestreams

Als sportliefhebber wil je natuurlijk altijd op de hoogte blijven van het laatste sportnieuws. Het laatste Eredivisie voetbal, Keuken Kampioen Divisie voetbal,  Formule 1. Wielrennen, Tennis en handbal nieuws kan je ook lezen via Sport in Nederland.

Sport nu live kijken? Check nu Sportstream24 en kijk gratis Eredivisie en Keuken Kampioen Divisie voetbal. Maar ook Formule 1 en wielrennen kan je hier gratis online kijken doormiddel van livestreaming! Check Sportstream24 nu!